Плакат и нов ТВ спот на „Терминатор: Генисис”

от на 2015-05-01
 

Terminator Genisys

Живеем във време, в което трейлърите на голяма част от холивудските продукции (а по-малките и независими също) издават не само важни елементи от сюжета, но и ключови забавни или екшън моменти и така развалят удоволствието ни да изгледаме някой филм с чисто съзнание и без никакви предварителни очаквания. Поради тази причина напълно разбираме  хората, които предпочитат да не гледат никакви реклами. Оказва се обаче, че дори и те не са застраховани, тъй като спойлърите вече дебнат и от плакатите.

Paramount представиха нов постер на „Терминатор: Генисис”, поставящ в центъра „туиста” с Джон Конър, който научихме от миналия пълен трейлър. И да кажем, че гледате да избягвате и плакати, не виждаме как човек може тотално да ограничи блуждаенето на очите и да предотврати случайни погледи. В случая трябват само части от секундата, за да се регистрира факта. Доста хора защитават позицията, че това ще се разбере още в началото на филма, но нищо не променя факта, че ако не притежавате тази информация предварително, изживяването в киносалона ще е най-малкото една идея по-добро. В случая обаче сме „на кого му пука, след като всичко около този филм изглежда ужасно?”.

пкалат

В допълнение към постера, вижте и един нов удължен международен телевизионен спот.

Режисьор на „Терминатор: Генисис” („Terminator Genisys”) е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун (Т-1000), Дж. К. Симънс и други.

Българската премиера е 3 юли 2015 на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2015-05-01 at 15:10

  от излизането на „новите“ Междузвездни войни, през продължението на Матрицата, Новия Инди, Терминаторите, Юрския парк и т.н…. ние децата на 80-те и 90-те сме настроени все така, че някой изнасилва деЦтвото ни….защо? Защо всичко ново, по много обичаното старо трбва да е брадва, пък дори и да е, защо го приемаме за лична обида? Не може ли да ходим на кино, на тези филми с гадже/жена/ и кофа пуканки и да не го мислим толкова?

  Отговор

 • Gogoto
  2015-05-01 at 16:01

  Колкото и нелепа изглежда, толкова и ще му се изкефя. След абсолютно емблематичния и неостаряващ Т-2, който все още си ми е номер 1 в най-добрия екшън изобщо ми беше ясно, че няма какво да го задмине от поредицата. Но все пак всеки нов филм си е приятен гъдел и навява носталгия и за това ще го изгледам с овчи интерес.

  Отговор

Коментирайте