Нов любопитен поглед към „Star Wars: Eпизод VII – Силата се пробужда“

от на 2015-05-04
 

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

Вече отбелязахме „Star Wars” празника „May the 4th” със специалния нов тематичен епизод на видео подкаста ни „Inglourious Kunts”, но с това интересните неща свързани със сагата, съвсем не се изчерпват.

Vanity Fair, които по традиция обръщат специално внимание на филмите от поредицата, представиха тематичната корица на броя си, посветена на предстоящия „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда”. Корицата е дело на небезизвестната Ани Лейбовиц (или Либовиц, ако предпочитате) и събира на едно място ветераните Хан Соло (Харисън Форд) и Чубака (Питър Мейхю), и новите герои Рей (Дейзи Ридли), Фин (Джон Бойега) и дроида BB-8, който, поне засега, изглежда като достоен заместник на R2-D2.

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

Това обаче е най-малко интересното нещо, защото заедно с корицата Vanity Fair разпространиха и кратко, но изключително любопитно задкулисно видео, и няколко невиждани досега снимки, които потвърждават информацията, че ролята на новия злодей Кайло Рен се изпълнява от Адам Драйвър (за първи път го виждаме без маска), както и че героинята на Лупита Нионг’о ще бъде компютърно генерирана.

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда

Прекрасно. Тези снимки и видеото успяха да ни развълнуват и ентусиазират почти толкова, колкото и страхотният втори тийзър. Не е истина с какво нетърпение очакваме да дойде декември месец.

За финал вижте кориците на Vanity Fair, посветени на предишните три епизода на сагата, както и едно забавно видео, припомнящо ни за ужаса, наречен Джар-Джар Бинкс. Между другото, наскоро Дж. Дж. Ейбрамс сподели, че е обмислял съвсем сериозно да сложи неговите кости в пустинята, нищо че само „трима души са ще ги забележат”  – на тях щяло ужасно да им хареса. Жалко, че се е отказал.

Star Wars: The Binks Awakens

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Антъни Даниълс, Питър Мейхю и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Mad Max
  2015-05-05 at 00:23

  Е как може точно Лупита Нионг’о да я прецакат да играе CGI образ, вместо сина на Хелбой и Упи Голдбърг, ебаси :(
  Обаче Адам Драйвър е страшен изрУд … ще изкърти като злодей, убеден съм :)

  Отговор

 • Riddick
  2015-05-05 at 10:06

  много се надявах тоя грозник да е само с маска…
  Някъде бях чел , че идеята им е да се чете с Х – Хило Рен….дали има нещо такова?

  Отговор

 • 2015-05-05 at 10:39

  Не се знае дали няма да е само с маса – това може да е промоционална снимка. И в двата случая обаче аз нямам проблем, щото според мен изглежда яко.
  А това за „Хило“ къде си го чел? Според мен няма от къде да дойде Х.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-05-05 at 10:58

  Адам Драйвър е уникален и съм убеден, че (като) Кайло Рен ще смаже.

  Отговор

 • Riddick
  2015-05-05 at 11:07

  имам спомен, че беше в официалния фейсбук на Войните, ама може и на друго място.

  мен обаче още ме мъчи въпроса, що не е Дарт? Дали ще е друг вид дарк юзър….дарк джедай например, или самоук, или обладан от древен сит……. щото и мечът му е странен

  Отговор

 • 2015-05-05 at 11:16

  Има теория, която се подкрепя от неща в трейлъра, че не е сит, а „емпайър афишионадо“ – събира артефакти от Империята и се прави на бедасс. Един вид имперски неонацист. :) :) Но гледам да не чета много за да не се спойлвам.

  Отговор

 • Riddick
  2015-05-05 at 11:19

  и аз си запазвам удоволствието и единствените спойлери ми идват от трейлърите.

  но дори и Имперски SS-овец да е, все пак използва силата, не е просто реголировчик с тоя меч

  Отговор

Коментирайте