Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта

Обявеното за днес IMAX събитие, на което трябваше да дебютира първият трейлър на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ ще се проведе по план, въпреки че той се появи още в петък. И защо не? Едно е да видиш трейлъра на компютъра или още по-лошо, на някое малко мобилно устройство, съвсем друго е да застанеш пред гигантския екран на IMAX в компанията на тълпа от ентусиазирани фенове.

Освен това, почитателите на Батман и на Супермен, които се уредят с присъствие (местата са ограничени), ще могат да видят изцяло нов ексклузивен тийзър, който не е виждал бял свят (а до колкото разбираме няма и да види), както и да получат един от двата тизйър постера, който бяха представени от Зак Снайдър и които може да видите отдолу.

Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта

Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта

Въпреки че концепцията със скъсаните във формата на разпознаваем символ постери не е нова, според нас тук върши чудесна работа. Осезаемият политически оттенък е напълно разбираем – светът (също като феновете) ще се раздели на два лагера и всеки ще има очи само за своя идол.

Режисьор на „Батман срещу Супермен“ („Batman v Superman: Dawn of Justice”) е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата е 25 март 2016.

Трейлърът и допълнителни подробности за филма може да видите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Да, не е нова концепцията. Case in point – Eternal Sunshine of the Spotless Mind 😉

  2. Което е малко разочароващо, като се замисля. Филм с такъв бюджет би трябвало да отдели значителна сума за криейтив, дори и в тийзването. Jurassic World например е шампион точно в това, което доказва, че като има пари – има резултати. Това тук е един шит – nothing less, nothing more.