Джордж Клуни

Disney представиха нов японски трейлър на „Утреландия” („Tomorrowland”) на Брад Бърд и Деймън Линделоф, който според нас е абсолютно същият като този, който видяхме в средата на миналия месец. Позволяваме си да го пуснем отново, защото онзи беше свален скоропостижно, а разкрива подробности за сюжета, повече от всички други реклами на филма до момента, включително и удължените трейлъри.

http://www.youtube.com/watch?v=DeoUIjZKLSE

Ще повторим това, което казахме и миналия път. Тук за първи път виждаме по-сериозната връзка с Уолт Дисни, за която се знаеше отдавна. Виждаме, че се намесват и имена като Айнщайн и Едисън, но най-вероятно тяхната роля няма да е толкова голяма, колкото на Дисни. Във всеки случай, тези късчета нова информация, както и появата на героите, за които знаехме, но не бяхме виждали до момента, ни правят дори още по-въодушевени и очакваме филма с огромен интерес.

Кейси Нютън (Брит Робъртсън) е момиче от Флорида, което обича да се разхожда сред изоставения Кейп Канаверал и да мечтае за бъдещето. Един ден, след като се забърква в малко неприятности, тя попада на мистериозна значка. Докосвайки я, пред Кейси се разкрива видение за един по-добър и различен свят – Tomorrowland. Значката и видението отвеждат Кейси до Франк Уокър (Джордж Клуни) – отшелник и нереализирал се изобретател, който знае повече неща за Tomorrowland, отколкото има желание да сподели. Нищо обаче не може да спре Кейси и така започва пътешествието ѝ към истинския Tomorrowland.

Режисьор на „Tomorrowland” („Утреландия”) е Брад Бърд, който е и сценарист наравно с Деймън Линделоф и Джеф Йенсен. В ролите са Джордж Клуни, Брит Робъртсън, Хю Лори, Рафи Касиди, Джуди Грийър, Катрин Хан, Кийгън-Майкъл Кий, Тим МакГроу, Пиърс Гордън, Локлин Мънро и други.

Премиерата е 22 май 2015.

Повече за филма може да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments