The Hateful Eight

Днес е добър ден за широко скроените киномани – сутринта видяхме ранен тийзър на „Batman v Superman: Dawn of Justice”, в очакване сме на пълния трейлър на „Star Wars: Eпизод VII – Силата се пробужда”, а сега получаваме и първия тийзър на „The Hateful Eight” на Куентин Тарантино.

Видеото представя имената и по-важното, прякорите на главната осмица, които са: „The Bounty Hunter”, „The Hangman”, „The Prisoner”, „The Sheriff”, „The Mexican”, „The Little Man”, „The Cow Puncher” и „The Confederate”. Кой на кого принадлежи вижте в тийзъра, а допълнителни подробности може да откриете в официалния синопсис.

Действието на „The Hateful Eight” се развива шест, осем, или дванайсет години след Гражданската война. Дилижанс профучава през мразовитите пейзажи на Уайоминг. Пътниците – ловецът на глави Джон Рут (Ръсел) и заловената от него Дейзи Домерг (Лий), бързат към градчето Ред Рок, където Рут, познат по тези земи като „The Hangman”, ще изправи Домерг пред правосъдието. По пътя те се натъкват на двама непознати: майор Маркис Уорън (Джаксън), чернокож бивш войник, по настояще печално известен ловец на глави, и Крис Маникс (Гогинс), южняк ренегат, който твърди, че е новият шериф на града. След като изгубват пътя си в силна снежна буря, Рут, Домерг, Уорън и Маникс търсят убежище в „Minnie’s Haberdashery” – спирка на дилижанса в началото на планински проход. Когато пристигат, те са посрещнати не от съдържателя, а от четири непознати лица. Боб (Бишир), който се грижи за заведението на Мини, докато тя гостува на майка си, палачът на Ред Рок Осуалдо Мобрей (Рот), каубоят Джо Гейдж (Медсън) и генералът от конфедерацията Санфорд Смитърс (Дърн). Докато бурята обгръща планинския заслон, нашите осем пътника разбират, че в крайна сметка може и да не стигнат до Ред Рок…

Сценарист и режисьор на „The Hateful Eight” е Куентин Тарантино, а в ролите са Самюъл Л. Джаксън (майор Маркис Уорън), Кърт Ръсел (Джон „The Hangman” Рут),Дженифър Джейсън Лий (Дейзи Домерг), Уолтън Гогинс (Крис Маникс), Демиан Бишир(Боб), Тим Рот (Осуалдо Мобрей), Майкъл Медсън (Джо Гейдж), Брус Дърн (генерал Санфорд Смитърс ) и Чанинг Тейтъм във все още неуточнена роля.

Премиерата е 25 декември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Това ще е голям кеф. Според мен ще бъде като The Best of всички филми на Тарантино до момента. И като нищо може да има и един-два Оскар-а (например за мъжка поддържаща роля и сценарий).

  2. Аз имам приятното усещане, че този филм ще ми хареса повече от предишните два на Тарантино, което означава, че трябва да е някакъв нечовешки шедьовър. 🙂 🙂

  3. От Джанго според мен определено повече ще ми хареса, за Гадните Копилета не съм толкова сигурен 🙂 Това го казвам от позицията на изчел сценария (не се сдържах, но не съжалявам и определено нямам търпение да видя реализацията)

  4. Can’t wait!
    Толкова съм хайпната, че дъщеря ми (7) само за тоя филм говори и слуша стари саундтраци на Тарантино…

  5. Пичове, чел съм сценария. Очаквайте Агата Кристи, Тарантино стайл 🙂