Nightingale

Кратка новина, но за този изключително интересен проект всъщност няма какво толкова да се каже – „Nightingale“ е драма, чието действие се развива изцяло на едно място и има само едно действащо лице. Тоест, точно от онзи тип камерни филми, по които толкова си падаме и винаги предизвикват огромен интерес сред голяма част от екипа ни.

В случая става дума за провокативна драма, в която Дейвид Ойелоуо – още една причина да искаме да гледаме филма – играе ветеран от войната в Ирак, чиято психика се разпада в продължение на 80-те минути, през които го наблюдаваме в дома му.

Вижте първия тийзър, в който Ойелоуо загатва на какво е способен и какво ще ни покаже в „Nightingale“. Сигурни сме, че без проблем ще задържи вниманието ни през цялото времетраене на филма, и нямаме търпение да го гледаме по НВО.

http://www.youtube.com/watch?v=fDhw0ixh8ks

Nightingale

Nightingale

„Nightingale“ е провокативна драма, която изследва най-мрачните кътчета на объркан разум, докато ветеран от войната в Ирак започва да се разпада. Болезнена история за самота и изолация, филмът предлага разтърсващ поглед към съсипания живот на един мъж.

Режисьор на „Nightingale“ Елиът Лестър, а сценарият е дело на Фредерик Менш. Премиерата на е 29 май по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *