Ашли Грийн

Следим проекта „Burying Тhe Ex“ още от момента, когато търсеше финансиране. Сега, вече не само готов, но и прожектиран официално (първото му показване пред публика беше на миналогодишния международен кино фестивал във Венеция) за съжаление не може да се похвали с аплодисменти и възторзи, тъй като отзивите за него са смесени. Дори да бяха крайно негативни обаче, само заради сцените с Александра Дадарио:

…не бихме отказали да се настаним на първия ред. Във филма участват още Антон Йелчин и Ашли Грийн, която се връща от мъртвите, за да тормози бившето си гадже (най-горе можете да я видите в по-добрата й форма – като жив и пълнокръвен образ, който макар и да няма особен талант за игра, несъмнено има дарби, които компенсират актьорските й недостатъци). Зомбираната секс комедия на ниво трейлър:

…изглежда в най-добрия случай като компромис за губене на време, което само потвърждава опасенията от слабото ниво на продукцията, за които ни предупреждават вече виделите „Burying The Ex“. Само че режисьорът на проекта е адски любимият ни Джо Данте (от „The Howling“ до „Гремлините“ – този човек заслужава вечен поклон, защото е пряко отговорен за едни от най-култовите жанрови класики на 80-те години на миналия век), а това е достатъчна причина да не ни пука много за ревютата.

Премиерата е на 19-ти юни, а за финал – още веднъж Ашли и Александра:

Ашли Грийн

Александра Дадарио

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *