Терминатор: Генисис

Последният пълен трейлър на „Терминатор: Генисис” се хареса на доста хора, а представеният „туист” в историята (касаещ Джон Конър) бе обявен от някои колеги за първото наистина вълнуващо нещо, свързано с филма. За нас обаче, това беше поредният „wtf” момент и успя да ни дистанцира дори още повече. Но все пак имаше и положителен ефект, защото сега, както споменахме и миналия път, „Терминатор: Генисис” ни изглежда толкова нелепо, че чак ни радва. „So bad, it’s good” не е нещо, което очакваме и искаме от филм от поредицата „Терминатор”, но все пак…

С тази ни нагласа подходихме към най-новите телевизионни спотове на филма (два от които удължени и с доста нови кадри), които дебютираха през седмицата, и определено забелязваме положителен ефект – най-малкото вече не се дразним на това, което виждаме.

Удължени ТВ спотове

http://www.youtube.com/watch?v=x5cseNEaUxM

 

ТВ спотове

http://www.youtube.com/watch?v=VJHHSPDV1kI

http://www.youtube.com/watch?v=Ke8w_R5wShU

http://www.youtube.com/watch?v=2hUuEltZchc

Последно вижте едно „забавно” видео „Why The New Terminator Movie Seems So Familiar”, което сме споделяли във фейбук, но не сме представяли тук.

Режисьор на „Терминатор: Генисис” („Terminator Genisys”) е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун (Т-1000), Дж. К. Симънс и други.

Българската премиера е 3 юли 2015 на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Колкото повече гледам трейлърите на това „чудо на природата“ Терминатор:Гениталии, толкова повече се убеждавам, че това ще е просто една уникална брадва.
    Да не говорим за факта, че се очертава този филм да е една огромна шкльокавица между първите 4 филма.. Преплитане на историите в първите 4 филма… страхотна идея. Щв гледаме римейк/рибуут (или то няма такава дума) на първите 4 филма..

    Или казано още от същото както обичате да се изразявате.

    Мен мис егледаше нещо ново и оригинално, но явно ще гледаме мешания от 4-те филма. Боже каква идиощина ще се получиииии….
    ЛЛЕЛЕ МАЙКООООО!!!

    П.С. да не говорим за специалните ефекти, които са просто ужасни или меко казано отвратителни. Аз на моя комп ще направя по добри ефекри с Фотошопа, честно!!!

    И още нещо. Джейсън Кларк изглежда като някаква мега брадва (сигурно и така ще играе) и изобщо не му отива тази роля, ама изобщо.. Забележете само походката му, когато излиза от огъня и минава по пътя под погледа на зяпачите, просто колко дървено ходи. Едно обикновено бичме или талпа, ще ходи по добре… и като терминатор и като човек…

    Това ще е мега отвратителен филм….

  2. @radi
    Да, Ради, това е така, но имах превид, че нито ходи като човек, нито като робот-терминатор…