Денят на независимостта

Преди по-малко от месец стана ясно, че продължението на „Денят на независимостта“ ще събере значителна част от актьорите, участвали в оригиналния филм, с новите попълнения, предвидени за първото продължение. Роланд Емерих се завръща като режисьор на епичния научнофантастичен екшън, а към него официално ще се присъединят Бил Пулман, Джуд Хърш и Брент Спайнър. Потвърдено е и поредно ново име за франчайза: Джоуи Кинг.

Не сме изненадани от това, че пак ще видим Пулман като Томас Дж. Уитмор (имаше и без това слухове, че преговаря за ролята), нито пък ни пука особено за Хърш; със сигурност обаче сме озадачени от присъствието на Спайнър, чийто герой уж загина в предния филм след особено нелицеприятна и телепатично наситена близка среща с инопланетянин. Най-логичното обяснение за нас е, че д-р Бракиш Окън ще се мерне в някакви flashback-сцени, но не е изключено и по-различна причина да си намерят сценаристите и продуцентите за възкресяването на персонажа му. (Спекулира се, че Окън всъщност ще е изпаднал в кома след сблъсъка си с извънземното.)

Втората част на „Денят на независимостта“ ще наруши тишината в киносалоните в началото на лято‘2016 г., а снимките започват до няколко седмици.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Уил Смит се излага ,вместо да се присъедини към филма ,който го издигна, иска 50 милиона хонорар.А последните му филми вече не са толко гледани

  2. Знаеш ли Ради, абсолютно прав си. Днес си мислех същото.
    Вместо да се прави на интересен и на голямата работа, този същия тъпак не може да проумее с тъпия си пилешки мозък, че кариерата му не е дори в застой а се срина като на Джон Траволта и го няма никъде.
    В последните години (изключая Аз съм легенда) всички филми са му тотални шити (Лайна) и продължава да се излага.
    И вместо да се присъедини тихичко така към тази класика Денят, което се чака с голям интерес и ще има доста сериозен финансов успех и може да изтреля кариерата му пак нагоре. Тоя малоумник ще продължава да се прави на ощипана мома.. Ами заслужава си го след като се надул като въшка и физиономията му изглежда така като че ли сере костилки….

    Друг е въпроса, че наскоро си припомних класиката (като дете го смятах за страхотен филм) и сега го гледам, но сега като го гледам просто виждам колко малоумен филм е всъщност. да то едно е да гледаш през погледа на детето в себе си, а друго през погледа на възрастен мъж.
    Само да вметна, че няма нормален човек, който да ме убеди, че колкото и да сме развити или не развити, ако ни нападне извънземна раса ние ще се бием само с едни реактивни самолети( забележете само с по 4 мижави ракетки) и няма да използваме сумати видове и богатото разнообразие от други видове оръжие, което човешката цивилизация притежава! Да не говорим, че с тези мижав ракетки само почешваме големите кораби…

    Ако тъпите американци не могат да се справят с извънземните да повикат на помощ Севернокорейците, онези притежават балистични ракети със всякакъв калибър и обхват..

  3. Аз се радвам, че Смит не се присъедини. И не смятам, че точно този филм би му помогнал да се върне на върха.

  4. Не че ще го върне на върха, но ще насочи прожекторите към него.
    Като цяло по скоро имах предвид, че ако играе пак във филма, може да му донесе положителни облаги.
    Но знаеш ли… И аз се радвам, че не се присъедини и няма да го има….

  5. Бате, ще вземат негъра от Стар Лорс 7, за какво ви е Уил Смит? 😀