Cпайди

В рамките на рекламната кампания и медийните активности около премиерата на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, а и предвид факта, че скоро започват снимките на „Captain America: Civil War“, президентът на Marvel Comics Кевин Файги хвърли светлина по въпроса, свързан с един от най-важните персонажи, който скоро ще се присъедини към филмовата марвълска вселена: Спайдър-мен.

Първо, всичко спекулации относно името на героя бяха отхвърлени – не Майлс Моралес, а отново оригиналният Питър Паркър ще видят зрителите в следващите екранни превъплъщения на любимия паяков образ.

Второ, не се предвижда поредна origin история за Спайди – нито в третия „Капитан Америка“, който ще се появи догодина, нито в самостоятелния филм за Спайдър-мен, който се очаква през юли 2017 г. Освен това, възрастта на Човека-паяк в новите му екранни приключения вероятно ще е средно тинейджърска – той ще е около 15-16-годишен, като ще се наблегне именно на гимназиалните му години. Костюмът също ще претърпи дизайнерски промени и по този повод Файги загатва:

„Вече имаме консенсус как ще изглежда – спряхме се на визия, доста различна от досегашните . Същевременно, новият Спайди ще е и класически, в което ще се убедите, щом видите финалния резултат.“

Captain America: Civil War“ ще бъде режисиран от Антъни и Джо Русо, а соловият филм, посветен на Спайдър-мен, е поверен на Дрю Годар.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *