Пан

Остават едва три месеца до премиерата на подготвяната от Джо Райт нова версия на историята на Питър Пан и Невърленд „Pan”, а рекламната му кампания хич я няма. Вярно е, че вече видяхме един дългичък трейлър в края на ноември миналата година, но това беше толкова отдавна, че бяхме забравили, че подобен филм съществува – да не говорим, че и по принцип е крайно недостатъчно за такава продукция.

Разбира се, не очакваме нещата да останат така, а и Хю Джакман, който изпълнява ролята на пирата Черната брада, вече разпространи (чрез своя личен Instagram акаунт) кратко тийзърче, което е индикация за вероятната скорошна поява на нов трейлър. Даже напълно е възможно, докато четете тази новина (която сме подготвили предварително) той вече да е излязъл. Ако е така, при първа възможност ще го отразим, а ако не – когато му дойде времето. Ето тийзърчето.

A video posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Като допълнение, вижте и един (относително) нов постер.

плакат

След като пиратите на Черната брада отвличат малчугана Питър, останал сирак след Втората световна война, той попада в Невърленд, решава да спаси жителите ѝ и застава начело на бунт срещу тиранията на главатаря. Хук все още не е капитан, а чаровник, който се сприятелява с Питър, но уви – както всички знаем, тази връзка е обречена…

Режисьор на „Pan” е Джо Райт, сценарият, създаден по мотиви от класическите истории на Джеймс Матю Бари, е дело на Джейсън Фукс, а в ролите са Леви Милър, Хю Джакман, Гарет Хедлънд, Адеел Актар, Руни Мара, Джак Чарлз, Аманда Сейфрид, Теджо На, Нонсо Анозие, Кати Бърк, Кърт Егяван, Люис Макдугъл, Лени Зиглмайер и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *