Джурасик свят

How can we stand in the light of discovery and not act”. Това е изречението, с което преди няколко дни режисьорът Колин Тревъроу представи (чрез Twitter акаунтта си) първия от обещаните общо три постера на „Джурасик свят”, които ще доведат до появата на нов пълен трейлър идния понеделник.

А ще попитате „как може да „стоим в светлината” на нови постери на един от най-очакваните от нас летни филми и да не „действаме” цели няколко дни”, на което ние ще отговорим, че за всичко е виновно партито по случай петия ни рожден ден. Пък и така имаме възможност да ви представим (почти) всичко накуп, точно преди… „основното блюдо”, което, между другото, като нищо може да ни бъде сервирано и по-рано от предвиденото.

Вижте двата плаката, които имаме до момента, заедно със съответното им представящо изречение на Тревъроу.

How can we stand in the light of discovery and not act?
Джурасик свят

We’ve made living biological attractions so astounding that they’ll capture the imagination of the entire planet.
Джурасик свят

Вторият плакат е наистина чуден! За първия не бихме казали, че ни радва супер много, но е идеен с противопоставянето на затворената в „клетка” героиня на Брайс Далас Хауърд и динозавъра, който е на „свобода” в природата. А и изречението на Тревъроу му придава допълнителна дълбочина. Като цяло, доста добре. С нетърпение очакваме третия плакат.

В допълнение, вижте и няколко снимки, които не сме ви показали до момента и не забравяйте да се ослушвате за новия трейлър.

Джурасик свят

Джурасик свят

Джурасик свят

Джурасик свят

Джурасик свят

Джурасик свят

Джурасик свят

Джурасик свят

Джурасик свят

22 години след събитията в първия филм, на Исла Нублар се намира напълно функциониращият парк „Джурасик свят” – напълно реализираната мечта на Джон Хамънд. След като паркът функционира няколко години, броят на посетителите започва да намалява и за да се възобнови позагубеният интерес, е открита нова атракция, която става причина за нова ужасяваща катастрофа.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

Повече подробности за сюжета и за филма като цяло може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *