След кратко прекъсване поради контузия на Джони Деп, снимките на петата част от поредицата „Карибски пирати” – „Dead Men Tell No Tales”, продължават с пълна сила и като доказателство имаме първата официална снимка на капитан Джак Спароу, която идва цели две години преди премиерата на филма (разпространена лично от продуцента Джери Брукхаймър).

Преди вероятно бихме се развълнували от такъв поглед към Спароу, тъй като доста се радвахме на поредицата, но не и сега. Причината за това не се крие в разочарованието ни от „В непознати води” (което е факт), а в изпълненията на Джони Деп през последните няколко години. Просто не можем да повярваме как от един от най-любимите ни и нестандартни актьори – чрез избора си на роли и еднотипните си изпълнения – той стигна дотам, че като чуем името му или го видим изрисуван и с нелепа физиономия като на снимката по-долу, да въртим очи в досада. Не сме загубили надежда, че един ден отново ще го видим на висота в някой филм, но не вярваме, че това ще е „Dead Men Tell No Tales”.

Джони Деп в „Карибски пирати 5

Потопен в изцяло ново приключение, злочестият капитан Джак Спароу (Джони Деп) открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.

Режисьори на „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” са Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг, сценарият е дело на Джеф Нейтънсън („Хвани ме, ако можеш”), а в ролите са Джони Деп, Хавиер Бардем, Кая Скоделарио, Джефри Ръш, Кевин Р. Макнали, Стивън Греъм, Брентън Туайтс, (евентуално) Орландо Блум и други

Премиерата е 7 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

34 Comments

  1. Преобръщащ световете и философиите коментар от звездната Стела! Осанна!

  2. Moжем и още да я изпапаме – да си остави снимка и координати за consideration.

  3. Стискаме палци още тая година да го видим Деп в качествена роля – в Black Mass. Трейлърът много вдигна очакванията.

  4. Писал съм го някъде из тоя сайт – пак ще го напиша. От най-любим актьор, Деп ми се превърна в човек, когото като видя кастнат – бягам като дявол от тамян. За първи път от години насам имам големи очаквания от негова роля. А дано, а дано….

  5. Уникална поредица.Колкото до 4-та част:бюджет 250 милиона,печалба-1 200 000 000 пък вие казвайте,че е лош.

  6. Кой ги пише тия статий?Не би ли трябвало,информацията в тях да е обективна? Джони Деб е невероятен актьор(според мен) и хич не ми се слушат критики на снопове!

    1. Напълно си права, но нали все трябва да се налага мнение. Иначе, как ще знаят кино-неграмотниците като нас, кое е добро и кое не е. Та така…имат си хората мнение…за филми и актьори…
      Дори и вече знаят, кой колко ще изкара в кинти. Такива са си тук – „знаещи“. Що им се учудваш?

    2. Петя, то си пише кой ги пише, в случая Дринов, – гуруто на пасмина приказливи „снопове“ хахахах А най-устатото от тях е косматото момченче Uzi, много сладко и много бъбриво. Много обича да е център на вселената, но явно не му се отдава в този живот…Може пък в следващият да има късметче…Да набляга на баниците с късметчета…викам аз…

    3. Наблягам на майка ти, найш къв късмет извадих 😀

    4. Сатире, ти къде се бодеш с иглата – в гъза или между пръстите на краката?

  7. А, „статий“те са най-малкият проблем, по-малък и от запетайката, и от г-н Деб, и от липсващите шпации – даже имам теория, че мистериозното „снопове“ не е опит за някакъв по-оригинален eпитет по наш адрес, а неграмотен напън на госпожицата пачица да сложи в мн. ч. думата „сноб“. 😀

  8. Шибани снопове! Стига сте се събирали на едно място!

  9. Според мен цялата поредица е идеална , а в 4- тата серия няма никакъв провал.

  10. Само аз ли се хилех докато четох коментарите? Дайте го по-спокойно бе хора….. ?Иначе премиерата в България мисля че е на 26 май.