Лудия Макс: Пътят на яростта

Малко преди финалната права, водеща до премиерата на дългоочаквания „Лудия Макс: Пътят на яростта”, Warner форсират фантастичната и адски надъхваща рекламна кампания на филма и я „украсяват” с един последен удължен трейлър – поредното бижу, което изкъртва по всички параграфи и налива нова доза масло в огъня на очакването ни. Огън, който е с размерите на горски пожар – от онези, създаващи свои собствени климатични условия, спомагащи за разпространението му.

Трейлърът започва с кратко клипче, акцентиращо върху героинята на Чарлийз Терън Фюриоса, която (наравно с Макс) ще е в основата на историята. Вижте.

С този последен трейлър се връщаме към началото, преди всички рекламни материали, когато единственото определение за филма, с което разполагахме, беше „some next-level, fire-breathing, post-apocalyptic mayhem”. Кажете, според вас има ли по-добро описание от това?

Като за „последно”, вижте и няколко китайски телевизионни спота, които са съсипани от нелеп дикторски глас тук-там, но си заслужава да има хвърлите едно око. Един-два от тях може и да сме виждали вече, но… какво пък?

Лудия Макс: Пътят на яростта” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се за живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си вследствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Лудия Макс: Пътят на яростта” („Mad Max: Fury Road”) е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Остана ли какво дас е види от този филм след „РЕКЛАМНАТА“ кампания…
    И съм забелязал – чета Ви от години – огромен хайп към филми и определения като „брадви“ за аналогични такива .
    Със здраве.
    Само СВЕТЛИ

  2. Остана. Сумарно не сме видели много минути.
    И Трябва да се прави разлика между „брадва“ и „брадва“ – има нюанс.

    Само СВЕТЛИ! Само дето напоследък нещо ни се мота. 🙁

  3. Т’ва е слабо в сравнение с предния (официален) трейлър. Ама трейлъри и спотове не ни трябват! ИСКАМЕ 15-ТИ МАЙ, ДА СЕ НАБРАДВИМ! 😀