Убийствена шега за Лето и каста на „Suicide Squad”

от на 2015-04-11
 

Suicide Squad

Следим развитието на комиксовия проект „Suicide Squad”, който се върти около екип злодеи, които работят за щатското правителство, приемайки опасни мисии в замяна на редуциране на присъди, и който режисьорът Дейвид Ейър описва като „Мръсната дузина” със суперзлодеи”. Последните ни новини по темата бяха посветени или на кастинга (нови попълнения или спекулации), или на снимкови и аудио тийзъри на постепенното преобразяването на Джаред Лето в иконичния Жокер, а сегашната събира двете в едно.

Първо е снимка на главните действащи лица във филма, която Дейвид Ейър разпространи преди няколко дни чрез туитър акаунта си:

Запознати веднага забелязваха няколко липси като Джаред Лето и Джо Манганиело, и че освен известните ни актьори – Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже и Кара Делевин, присъстват и няколко нови попълнения, за които не знаехме до момента, като Джим Парак, Адам Бийч и Айк Баринхолц.

В последствие El Mayimbe хвърлиха малко светлина върху ситуацията като съобщиха, че Айк Баринхолц ще бъде Хюго Стрейндж (да не се бърка с героя на Marvel, който се изпълнява от Бенедикт Къмбърбач), Адам Бийч вероятно ще е Рейвън, а Джим Парак заменя Джо Манганиело като Детстроук.

Втората част от новина е свързана с липсващия Джаред Лето, за който се знаеше, че е на концерт. Неговата липса беше реабилитирана с нова снимка (отново разпространена от Ейър), която не е супер добро качество, но за сметка на това за първи път ни показва Лето в класическия зеленокос стил на Жокера и пресъздава едно от най-емблематичните проявления на образа, това в „The Killing Joke” на Алън Мур.

Ето и сравнение с оригиналната корица на „The Killing Joke”.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • UZUMAKI
  2015-04-25 at 17:30

  Ей, айде още някой да ни прати линк за Жокера, ебати.

  Отговор

 • 2015-04-25 at 17:48

  Да бе, човек да не се напие. :) Ама на ТТТ му е простено, той е фен и просто е „ексайтед“ да сподели. :) Слава Богу, ти не ми беше пуснал във фейса, че тогава щях да откАча направо. :) :)

  Отговор

 • TTT
  2015-04-25 at 17:56

  @UZUMAKI

  Може и да греша, но май аз съм първият в сайта, постнал линк към въпросната снимка – още преди да излезе новината тук :) Но великодушно приемам критиката :)

  @Дринов

  Ааа, пиенето не оправдава – и аз вчера бях „на фаза“, ама днес съм осторожен, макар и махмурлия :)

  Отговор

 • 2015-04-25 at 18:42

  Абе, за виждане и за постване на линкове и аз съм осторожен, ама като трябва да се пише… :(
  :) :)

  Отговор

Коментирайте