Вин Дизел

Live forever. Hunt forever.

Lionsgate представиха първия тийзър трейлър на фентъзи екшъна „The Last Witch Hunter” на Брек Айснър, който очакваме с любопитство, откакто в началото на септември миналата година, Вин Дизел ни изненада с първата официална снимка. Наравно с трейлъра получаваме и нов синопсис, който внася леки корекции към това, което знаехме до момента за сюжета на филма. Ето с две думи за какво става въпрос.

Вин Дизел е в ролята на Каулдер – член на елитен орден, борещ се с проклятието на вещиците, които искат да отприщят Черната смърт върху света. В епична битка Каулдер успява да победи Кралицата на вещиците (Джули Енгелбрехт), но е прокълнат на безсмъртие, което го разделя от семейството му и го обрича на самота. Години по-късно, останал единствен по рода си, Каулдер е принуден да обедини сили с врага си, в лицето на младата вещица Клои (Роуз Лесли), за да попречи на завърналата се Кралицата на вещиците и нейната орда да унищожат човечеството.

Като че ли най-големият минус, който виждаме тук, е Дизел. За разлика от поредицата за Ридик, където той доста успешно се слива с образа, тук и за секунда не му вярваме – нито като присъствие, нито като изпълнение. Двете реплики, които чуваме да казва накрая, са по-болезнени и от брътвежите му за чест и семейство в „Бързи и яростни”. Но! Преди да сте казали каквото и да е, осъзнаваме, че това е само тийзър трейлър и е глупаво да даваме генерални оценки.

Като цяло, „The Last Witch Hunter” определено има потенциал да бъде брадва от сериозен калибър (ала „Хензел и Гретел: Ловци на вещици” и „Седмият син”), но има и шанс да се окаже качествено развлечение. Ако не друго, поне визуално стои доста добре – фентъзи елементите и битките изглеждат чудесно. Поддържащият актьорски състав също не е за изхвърляне, а се огледахме и в бая статистки, което също може да натежи в положителна посока.

Вижте и първия тийзър постер.

плакат

Режисьор на „The Last Witch Hunter” е Брек Айснър („The Crazies”), сценарият е дело на Мелиса Уолък („Dallas Buyers Club”) и Кори Гудман („Свещеник”), а в главните роли са Вин Дизел, Джули Енгелбрехт, Роуз Лесли, Майкъл Кейн, Илайджа Ууд, Олафур Дари Олафсон, Рена Оуен и други.

Премиерата е 23 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. я излезнал е тийзър 😀
    мен малко ме смущава, да не е микс м/у гореспоменатия Хензел и Гретел и Чиракът на магьосника…….. но ще си го гледам де