Първи трейлър на „Black Mass” на Скот Купър с Джони Деп

от на 2015-04-24
 

Джони Деп

Само ден, след като видяхме първата официална снимка на „Джони Деп от „Black Mass” на режисьора Скот Купър, получаваме и първия трейлър. Филмът разказва историята на бостънския гангстер Джеймс „Уайти” Бълджър (послужил като вдъхновение за образа на Джак Никълсън в „От другата страна” на Скорсезе), който става информатор на ФБР, осигурявайки си протекция, благодарение на която се превръща в един от най-безскрупулните и опасни престъпници в историята на Бостън.

В по-голямата си част (но не и изцяло) трейлърът е изграден от една-единствена сцена, която обаче върши перфектно работа в представянето на главния герой и впечатляващия поддържащ актьорски състав, а ни дава и доста добра идея за цялостния тон и атмосферата на филма.

В първите няколко секунди се борихме с подсилената от кофти начина, по който му стоят цветните лещи, рефлексна негативна реакция към Деп, която (както вече коментирахме на няколко пъти) е резултат от творческите му решения и изпълнения от последните няколко години. С развитието на трейлъра обаче спряхме да забелязваме скрития под грима и перуката актьор Джони Деп и започваме да виждаме единствено героя Уайти Бълджър, което не ни се е случвало по отношение на Деп от години.

С две думи, този трейлър затвърждава доброто усещане, което имаме по отношение на филма, и дори се появяват наченки на истински ентусиазъм. Смятаме, че ни очаква нещо добро.

Вижте и едно интервю с режисьора Скот Купър, който споделя подробности за филма и за опита си от работата с Джони Деп, както и един грозноват банер.

банер

Режисьор на „Black Mass” е Скот Купър („Crazy Heart”, „Out of the Furnace”), а сценарият е дело на Джез Бътеруърт и Марк Малоук по книгата „Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob” на Дик Лер и Джерард О’Нийл. В ролите са Джони Деп, Бенедикт Къмбърбач, Кевин Бейкън, Джоел Еджертън, Сиена Милър, Дакота Джонсън, Кори Стол, Рори Кокрейн, Джуно Темпъл, Питър Сарсгард, Адам Скот, Джеси Племънс, Джулиан Никълсън, Дейвид Харбър, Джеймс Русо, Джереми Стронг, Брад Картър, У. Ърл Браун, Ерика МакДермот и други.

Премиерата е 18 септември 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • ТТТ
  2015-04-24 at 12:40

  И мен лещите първоначално ме издразниха, но ми се струва, че точно те могат да станат елемент от типа на прическата на Хавиер Бардем в „Няма място за старите кучета“ :)

  Отговор

 • legrandelf
  2015-04-24 at 12:54

  Пффф, супер изглежда. Въобще не дразнят лещите, толкова психопатски аутлук се получава, че въобще не може да ме дразни 😀 В очакване, определено!

  Отговор

 • Na-um
  2015-04-24 at 18:54

  Начи, много ми е забавна тая тенденция във Холивуд, да се гавриш със сексимволи заради добрия ПР! Ше вземат моля ти се Джони Деп, ше го острижат, ше го оплешивеят, ше му турят лещи, вместо да вземеш актьор, който естествено си прилича на прототипа! В случая например идеално подходящ е Michael Ironside, освен всичко останало си изглежда като убиец от малък! 😉

  Отговор

 • suicidal
  2015-04-27 at 00:29

  Аз съм впечатлен! Джони Деп е изакал Джак Спараоу и пак е станал актьор.

  Отговор

 • penzata
  2015-04-27 at 02:57

  Джони Деп имитира Сид Вишъс –> Едуард Ножицата.
  Джони Деп имитира Кийт Ричардс –> Джак Пирата.
  Джони Деп имитира Кристофър Уокън –> Уайти.
  Безспорно, знае от къде да черпи вдъхновение.
  Трейлърът е направен отлично. Зариби ме.

  Отговор

 • Hristov
  2015-04-27 at 21:12

  Оооо. Това ще се гледа !

  Отговор

Коментирайте