Първи поглед към римейка на „Point Break”

от на 2015-04-23
 

Накратко: отдавна не сме писали за римейка на „Критична точка” („Point Break”) и оттогава настъпиха леки промени в проекта. В окончателната му форма, режисьор е Ериксън Кор („Invincible”), а в ролите са Люк Брейси като Джони Юта и Едгар Рамирес като Боди. Как изглеждат двамата в сравнение с Киану Рийвс и Патрик Суейзи от оригинала на Катрин Бигълоу, вижте в първите официални снимки от филма.

Едгар Рамирес

Люк Брейси

Тъпо е да коментираме двамата актьори само по тези снимки, затова ще изчакаме трейлър. Избрани хора вече са имали възможност да го гледат и реакциите са по-скоро смесени, отколкото отрицателни. Ние обаче не вярваме на нищо, докато не се убедим със собствените си очи. Докато това се случи, може да се запознаете с официалния синопсис:

В „Критична точка” младият агент на ФБР Джони Юта (Люк Брейси) се инфилтрира в изкусен отбор от елитни спортисти и любители на силните усещания, водени от харизматичния Боди (Едгар Рамирес). Атлетите са заподозрени в поредица престъпления извършени по изключително необичаен начин. Дълбоко под прикритие, Юта поставя живота си в непосредствена опасност в опит да докаже, че те са архитектите зад този низ от невъобразими престъпления.

Филмът е изпълнен с едни от най-дръзките екстремни изпълнения, виждани в игрален филм. Тези сцени са изпълнени от най-добрите спортисти в света от сферата на сърфинга, летенето с „wingsuit”, сноубординга, необезопасено скално катерене и високоскоростния мотоциклетизъм.

Режисьор на „Критична точка” („Point Break”) е Ериксън Кор („Invincible”), а в ролите са Люк Брейси, Едгар Рамирес, Рей Уинстоун, Тереза Палмър, Делрой Линдо и други.

Премиерата е 25 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Лачирейс Кучев
  2015-04-23 at 16:22

  Защо бе, защо се подиграват с труда на момчетата…

  Отговор

 • legrandelf
  2015-04-23 at 16:31

  Не, не и не. И какво, решили са да разменят цвета на косите – биг дийл, биг мак, биг пайл ъф шайт!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-04-23 at 16:39

  „Критична точка“ вече си има римейк: „Бързи и яростни“.

  Отговор

Коментирайте