Джурасик свят

Най-накрая! Имаме чувството, че този нов пълен трейлър на „Джурасик свят” го чакахме по-дълго и с по-голямо нетърпение от самия филм – нещо, което може и да ви е станало ясно от количеството новини, които изписахме по темата. Ама какво да се прави, все с нещо трябваше да си „чешем крастата”. Но както и да е, нека не губим време в излишно дърдорене – вижте!

Трябва да признаем, че отново сме със смесени чувства. Не сме разочаровани, но някак си ни се искаше да се изкефим повече – има доста качествени и надъхващи кадри, но има и нещо (не сме сигурни точно какво), което ни притеснява.

Изненадани сме от по-мрачния тон. Очаквахме атмосферата да е по-близка до тази на първия „Джурасик парк” на Стивън Спилбърг – в предишните реклами имаше доста елементи, които сочеха в тази посока, а и режисьорът Колин Тревъроу говореше за това, – но тук нещата са далеч по-грубички, с тези „военни действия” накрая. Определено си личи, че са работили в посока на повече екшън. Няма как да не отбележим сериозните подобрения в CGI-я. Сцената с мозазавъра, която в първия трейлър почти ни вадеше от филма, тук е един от моментите, които ни радват най-много.

Джурасик свят

Като цяло ще повторим това, което казахме и при Super Bowl рекламата: Не сме супер впечатлени от видяното, но оставаме оптимисти по отношение на филма. Фенове сме и бихме преглътнали един-два недостатъка, но ако ни сервират нещо от класата на „тройката” или още по-слабо, ще бъдем по-безпощадни и от еволюцията, ако ни разбирате какво искаме да кажем.

В допълнение, вижте и третия от плакатите (предишните два ви ги показахме вчера), с които режисьорът Колин Тревъроу отброяваше дните до премиерата на трейлъра.

Джурасик свят

22 години след събитията в първия филм, на Исла Нублар се намира напълно функциониращият парк „Джурасик свят” – напълно реализираната мечта на Джон Хамънд. След като паркът функционира няколко години, броят на посетителите започва да намалява и за да се възобнови позагубеният интерес, е открита нова атракция, която става причина за нова ужасяваща катастрофа.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

Повече подробности за сюжета и за филма като цяло може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Знаеш ти. Ама аз и на Годзила не съм фен, обаче филмът ме изкърти. Важното е да има някакъв нов подход. Да има яка атмосфера.

  2. Последната третина ме спечели. Имам си обаче и резерви… и все пак се пипам, де.