Нов поглед към „Daredevil” на Netflix

от на 2015-04-11
 

Daredevil

В предишния ни материал по темата отразихме защо емблематичният червен костюм на Daredevil остава скрит от публиката на този етап. Но ето че с настъпилата премиера на сериала от Netflix решиха да ни покажат предварително как ще изглежда Дявола на доброто в края на първи сезон:

Изключително доволни сме също така, че групата Tamer най-накрая пусна в публичното пространство песента „Beautiful Crime”, която беше водеща в един от трейлърите. Ето я и нея:

Като за финал, не можем да не ви предложим снимки от последната фотосесия на Дебора Ан Уол, която изпълнява ролята на Карън Пейдж:

Дебора Ан Уол

Дебора Ан Уол

Отзивите от сериала са крайно положителни, а всички 13 епизода вече са достъпни в Netflix. Шоурънър на „Daredevil” е Стивън ДеНайт, а в главните роли ще видим Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж), Розарио Доусън (Клеър Темпъл), Елдън Хенсън (Фоги Нелсън), Винсънт Д’Онофрио (Уилсън Фиск/Kingpin), Айелет Зурер (Ванеса Мариана), Вонди Къртис-Хол (Бен Урих), Боб Гънтън (Лиланд Оусли) и Тоби Ленърд Мур (Уесли).

коментари
 
Отговорете »

 
 • ТТТ
  2015-04-13 at 11:05

  Сериалът е върхът, има няколко много силни бойни сцени и персонажите са прекрасно изградени.

  И все пак, можеше да е една идея по-светъл. Тъмницата принципно създава подходяща за подобен тип истории атмосфера, ама когато хептен нищо не се вижда, не е добре :)

  Отговор

 • Papa Joe
  2015-04-13 at 19:14

  Съгласен съм с трите Т особено с мрачната атмосфера,която макар и подходяща идва в повече.Сериала печели от някои социални моменти,взети от живота,но в други нещата са малко комиксови аха аха да заприлича на Дик Трейси.Бойните сцени макар и малко ми се струват малко удължени и някак ..пак така комиксови.Сериалът ми харесва,но съм гледал само първите три епизода.Досега най-много ме впечатли актьора в главната роля(не само защото е неземно секси) , но и някак вдъхва доверие и симпатия и Росарио Доусън, а също и анимацията в началните надписи.Добро постижение за Нетфликс.Най странното е че го гледах в контраст с Олимпус,който пък е пълната му противоположност- отвратителен във всеки детайл.

  Отговор

Коментирайте