Нов нецензуриран трейлър, клип и плакат на „Приятелю, Тед 2”

от на 2015-04-28
 

Ted 2

There are no chicks with dicks. Only guys with tits.

Universal представиха нов нецензуриран трейлър на комедийното продължение „Приятелю, Тед 2” („Ted 2”) на Сет Макфарлън и Марк Уолбърг, в което живото плюшено мече с пиперливата уста Тед е принудено да докаже в съда, че е човешко същество, за да може да има деца със съпругата си Тами-Лин.

Трейлърът предлага още от същото, което видяхме в предишната реклама (и в първия филм), а именно простотии на кило, така че ако не сте фенове, може да пропуснете.

Не сме сигурни дали този трейлър или предишният ни допада повече, но важното е, че и двата предизвикват тъпи усмивки на физиономиите ни – какво да се прави, имаме „soft spot” за простотии от подобен характер.

Точно затова и защото сме фенове на Макфарлън (дори и „Който оцелее ще разказва” не ни отказа от него), смятаме да дадем шанс на филма. За протокола ще повторим, че не очакваме много –  просто искаме да се позабавляваме с познатите ни герои, а от видяното смятаме, че може да ни се получи.

Като допълнение, вижте един клип, няколко снимки и един нов плакат.

плакати

Режисьор на „Приятелю, Тед 2” („Ted 2”) е Сет МакФарлън, а в ролите са Марк Уолбърг, Сет Макфарлън като гласа на Тед, Аманда Сейфрид, Джесика Барт, Морган Фрийман, Сам Дж. Джоунс, Денис Хейсбърт, Лиъм Нийсън, Патрик Уорбъртън, Ричард Скиф, Том Брейди и други.

Премиерата е 26 юни 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Papa Joe
  2015-04-28 at 21:12

  Мен пък ме кефи Тед…..един аутсайдер като мен

  Отговор

 • MadMax
  2015-04-28 at 22:43

  Нисък и космат ли си ? :(

  Отговор

 • Papa Joe
  2015-05-01 at 11:49

  Не мад макс сладур с пиперлив език съм….оф…сто пъти съм казвал какво имам предвид:)
  В този образ има много повече от една обикновен комедиен персонаж.Пък и не познавам човек,който да не харесва плюшените мечета и/или да си пази някъде любимата играчка от детството.

  Отговор

Коментирайте