Колин Тревъроу

Още развълнувани след поредния ТВ-спот на „Джурасик свят“, бързаме да ви информираме, че режисьорският авторитет Колин Тревъроу, стоящ зад динозавърския трилър, вероятно до няколко месеца ще се заеме със следващия си проект. По всичко изглежда обаче, че той няма да е научната фантастика „Intelligent Life“, за която наскоро писахме, a мистериозна история, носеща работното заглавие „The Book Of Henry“.

Не използваме определението „мистериозна“ самоцелно… или пък случайно. Фабулата на „The Book Of Henry“ все още не е известна, но пък самият Тревъроу определя сценария, дело на Грег Хъруиц, като забележителен. Нещо повече: сюжетът толкова му е харесал, че от години не му излизал от ума. „Чувствам се истински късметлия, споделя режисьорът, задето имам шанса да разкажа подобно нещо – тук говорим за истинска оригиналност!

Последното отсега знаем, че е вярно – „The Book Of Henry“ не се базира на предишно произведение, което ни възпрепятства да научим и каквито и да е детайли за него. Е, сигурно скоро ще има яснота по въпроса – снимките ще стартират през септември в Ню Йорк, така че чакаме ъпдейт в наистина близко бъдеще.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *