Ултрон

Точно си мислихме, че вече сме изгледали целия „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” под формата на реклами и Marvel няма какво повече да покажат, и започнаха клиповете. Ние обаче ще пасуваме – досега чинно си гледахме абсолютно всичко, но тези ги отказваме, тъй като искаме да остане поне нещичко, което да ни изненада във филма. Въпреки това ги представяме на вашето внимание в случай, че не ви дреме особено, ако рекламите разкриват прекалено много, и защото част от екипа ни се жертва, изгледа ги и ни увери, че си заслужават.

В допълнение ви предлагаме един погледа зад кулисите, плейлист с акценти от забавно гостуване на отмъстителите при Джими Кимъл и един постер на Вижън, който заедно с кориците на EW е най-добрият ни поглед към героя до момента.

Клипове

http://www.youtube.com/watch?v=fPJ90rSpFvE

http://www.youtube.com/watch?v=_AFtMIBwKho

http://www.youtube.com/watch?v=mjx-02XWuzk

Зад кулисите

Jimmy Kimmel and the Avengers

Ето го и плаката.

Вижън

Режисьор на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” („Avengers: Age of Ultron”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Ръфало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл. Също така, появи ще имат Идрис Елба, Стелан Скарсгард и Антъни Маки.

Премиерата е 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Първия обира точките!
    Особено заради Ултрон, т`ва ся е злодей,
    Не kато онзи смешко Локи.

  2. Локи беше писнал бая, а и ще го гледаме още (поне в още един „Тор“, където се надявам да е за последно). Определено Ултрон е в пъти по-зверски.

  3. Локи е готин, ама не може да е вечно той, дори и само при „Тор“.

  4. Само малко ме притеснява някакси маалко детския глас на Спейдър/Ултрон….
    Не можаха ли да го барнат малко…. Па имат компютри мама му стара….

  5. Да, това прави впечатление. Интересно, че в първите трейлъри гласът му беше по-плашещ и не звучеше толкова човешки.
    Освен, по-време на филма да се ъпгрейдва, както външността му 😀