Terminator Genisys

Преди няколко дни позаспалата от месеци рекламна кампания на „Терминатор: Генисис” („Terminator Genisys”) се пораздвижи с няколко нови снимки и смятахме, че това ще доведе до нов трейлър, но вместо това получаваме един motion poster, както и още малко снимки. Не че трейлър щеше да ни ентусиазира повече – в момента незаинтересоваността ни от ужасно изглеждащия на ниво реклами филм е огромно, но все пак…

Преди да видите плаката и снимките, предлагаме ви да хвърлите едно око на това, което има да каже Арнолд Шварценегер по повод естеството на новата си роля:

Историята се промени, затова аз съм като комбинация от герои, които сме виждали в миналото. Аз съм силен и потенциално зъл вид машина, която може да е много деструктивна, ако има заплаха за победата над машините. Мога да превключва и да съм защитник на Сара Конър. Зависи от това, къде се намираме в историята.

Ако не сте заспали, вижте снимките и постера – те ще ви довършат.

Update: Вижте и българския вариант на motion постера.

Terminator Genisys

Terminator Genisys

Terminator Genisys - Арнолд Шварценегер

Terminator Genisys - Джай Кортни

Режисьор на „Терминатор: Генисис” („Terminator Genisys”) е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун (Т-1000), Дж. К. Симънс и други.

Българската премиера е 3 юли 2015 на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Motion-постера щеше да ми хареса много, много повече, ако „спираше“ в момента, в който Арни е фифти-фифти. С този изстрел накрая обаче ми се доходи до тоалетната.

  2. @Данаил
    Взе ми думата от устата. Моушън постера е много як… но до седмата секунда и там трябваше да свърши….

    П.С. Не е ли Терминатор:Генезис? Какво е това Генисис… по скоро ми звучи като гениталии 🙂
    пък и в текста също….

  3. @heinrich
    Заглавието на английски е Genisis, не е правописна грешка. Но връзката с генеталиите може да е подсказка за качествата на филма.

  4. Ми, не, не е „Генезис“. „Генисис“ е официалното бг заглавие. :/
    Според мен трябва да е „Джен I Сис“. 🙂