Маги Смит

Напоследък сме се отдали на любимите ни фантастика и хорър (както и на малко екшънче) и не обръщаме много внимание на по-скромни и емоционални филми, били те драматични, романтични или някакви други. Затова решихме да разнообразим малко обстановката с един подобен филм – „The Lady in the Van”, чиито трейлър дебютира преди няколко дни.

Филмът е екранизация на изключително добре приетата автобиографична едноименна пиеса на Алън Бенет, която разказва за ексцентричната възрастна дама мис Шепърд (Маги Смит), която „временно” паркира вана си в двора на Бенет (Алекс Дженингс) и остава там в продължение на цели 15 години…

Маги Смит е жестока и тя е една от най-големите причини да искаме да видим филма. Друга е режисьорът Никълъс Хитнър, чиито „The History Boys” (отново по пиеса на Алън Бенет) доста харесваме. Не очакваме нищо кой знае какво – просто един приятен филм, който да ни накара да се усмихнем и да се почувстваме по-добре.

плакат

Режисьор на „The Lady in the Van” е Никълъс Хитнър, а в ролите са Маги Смит, Алекс Дженингс, Доминик Купър, Джим Броудбенд, Джеймс Кордън, Франсис де ла Тур и други.

Британската премиера на филма е 15 ноември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments