Не бяхме чували нищо за римейка на модерната хорър класика на Паскал Ложие „Martyrs” от далечната 2010 г., когато за режисьор на филма беше избран Даниел Стам, и това ни вдъхваше надежда, че нещата са се разпаднали. Уви, не само не са, но и филмът вече е готов. Как са успели да го запазят в тайна не ни е съвсем ясно.

За добро или за зло, в творческия състав са настъпили известни промени. Той изглежда така: режисьори са Майкъл и Кевин Гец („Scenic Route”), по-известни като братя Гец, сценарият е дело на Марк Л. Смит („Vacancy”, „The Hole”, „The Revenant”), а в ролите са Бейли Нобъл, Тройан Белисарио, Кейт Бъртън и Блейк Робинс.

Вижте първата снимка.

Martyrs

Няма смисъл да се повтаряме, че адски харесваме „Martyrs” и не сме доволни от това развитие на нещата. Положението е такова, каквото е, и не ни остава нищо друго, освен да стискаме палци и да се надяваме да са се получили нещата – все пак сме ставали свидетели и на добри римейки, особено в този жанр. В очакване сме на първия трейлър.

За тези от вас, които не са запознати с историята, ето официалния синопсис:

Martyrs” разказва за 10-годишаната Луси, която избягва от изолиран склад, където е държана като затворник. Дълбоко травмирана, тя е преследвана от ужасни кошмари в сиропиталището, което я е приютило. Единствена ѝ утеха е момиче на нейната възраст на име Ана. Почти десетилетие по-късно, все още преследвана от демоните на миналото си, Луси открива семейството, което я е измъчвало. Докато тя и Ана се приближават до агонизиращата истина, двете се оказват пленени в кошмар – ако не успеят да избягат ги очаква съдба на мъченици…

Вижте и един тийзър постер.

плакат

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments