„The Texas Chain Saw Massacre“

Режисьорите Александър Бюстило и Жулиен Мори ни направиха прилично впечатление преди няколко години със сносния френския хорър „À l’intérieur“. Двамата сега са ангажирани от продуцентите на Millennium Films и Lionsgate да снемат (по сценарий на Сет М. Шърууд) предисторията на вечната класика „The Texas Chain Saw Massacre“ (1974) на Тоби Хупър. Новият филм носи заглавието „Leatherface“ и ще проследи юношеските години на бъдещия тексаски убиец с моторна резачка. Преди дни даже стана ясно, че младият актьор Сам Страйк е в преговори за ролята.

Страйк е новак, участвал засега само в ТВ-проекти. С други думи, култовият урод с психопатски наклонности ще изглежда така:

Страйк

…или почти. Нямаме идея на този етап какъв стайлинг ще му измислят, нито дали ще е необходим някакъв грим, освен това – при условие, че става дума за prequel, не бихме се изненадали и ако персонажът не носи през цялото време, ако изобщо, любимите си маски от човешки лица, а ги открие с развитието на сюжета на „Leatherface“.

Ще поживеем, ще попищим, пък ще видим… по някое време догодина (в най-добрия случай), а дотогава ви оставяме да се любувате и на един постер:

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Филмът смърди, а тая новина се оказа неволно спойлерска… не че има особено значение де 🙂