Джоузеф Гилгун

Наскоро разкриха част от ключовия каст на телевизионната адаптация по култовия комикс „Preacher“ на Гарт Енис и Стив Дилън, с която са се заели Сет Роугън, Еван Голдбърг (като сценаристи, режисьори и продуценти) и Сам Катлин (като „шоурънър”). Днес пък ви представяме човекът, който ще влезе в ролята на ей тоя симпатяга:

Касиди

…който в сериала ще бъде изигран от британския хулиган Джоузеф Гилгун. За нас лично изборът е отличен, особено като се имат предвид ролите му във филми от рода на „This Is England“ и „Lockout“.

Нека все пак кажем нещо и за въпросния персонаж – става дума за ирландския вампир Касиди, който е верен спътник на главния (анти)герой Джеси „Проповедника“ Къстър, отправил се на пътешествие в (буквално) търсене на Бог. Касиди е хитра лисица – поне 100-годишен, но пълен с живот и готов на всякакви екстремни подвизи (от скачане с бънджи до банкови обири). Освен това е пристрастен към разговорите, а темите му варират (религия, политика, поп-култура, телесни миризми, etc.).

Preacher“ се очаква в началото на следващата година, а вероятно всеки момент ще бъде обявен и актьорът, който ще изпълни ролята на Проповедника.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *