Leatherface

Две имена, които много харесваме, ще станат част от проекта „Leatherface“, за който наскоро ви информирахме. Стивън Дорф („Блейд“) е в преговори да влезе в ролята на тексаския рейнджър Хал Хартман в предисторията на великия „The Texas Chain Saw Massacre“, а Анджела Бетис, която обичаме най-вече заради престъпно недооценения „May“, ще бъде Върна – майката на психарското семейство Сойер.

Хартман ще бъде зъл и упорит тексасец с лично и крайно негативно отношение към Джаксън – хлапето, което ще започне да върти моторна резачка и да набучва невинни жертви върху месарски куки, когато порасне (младокът Сам Страйк е избран да го изиграе). Дали Върна ще успее да осигури родителска защита на невръстния бъдещ сериен убиец ще разбeрем в близко бъдеще… Спекулира се, че сюжетът ще включва и персонаж, наречен Айк, който вероятно също ще има съдба, сходна с тази на прословутия убиец с кожено лице (за ролята се спряга Джеймс Блур). Освен това слуховете твърдят, че Айк и Джаксън ще са част от другарско психо-трио, като още не е ясно как ще се казва третият маниак, нито кой ще го изиграе.

Слашърът „Leatherface“ е под режисурата на Александър Бюстило и Жулиен Мори, а зад продукцията са задължителнитe Millennium Films – заедно с продуцентите Криста Кембъл, Лати Гробман и Карл Мацаконе от Lionsgate. Снимките започват през май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *