Tomorrowland

Точно както ни беше обещано, вчера вечерта Disney представиха новия кино-трейлър на „Tomorrowland” („Утреландия”), последван от Q&A с режисьора Брад Бърд и съсценариста Деймън Линделоф. Ако все още не сте гледали рекламата, можем да кажем, че това е трейлърът, който очаквахме толкова дълго време – в продължение на години фантастичният проект беше обвит в секретност и сега най-накрая получаваме по-добра представа за това, което ни очаква.

Вижте трейлъра, а ако ви се прииска да го изгледате отново (а сме почти 100% сигурни, че ще е така), може вместо това да си пуснете международната версия, която е абсолютно същата с изключение на заглавието на филма, което в много държави ще бъде „Tomorrowland: A World Beyond”. След това може да повтаряте с който от двата си поискате.

Не знаем за вас, но нас трейлърът ни допада адски много и сме убедени, че ни очаква едно наистина добро и прекрасно фантастично приказно приключение, каквото „Пътят на Юпитер” и „Джон Картър” обещаваха, но така и не успяха да ни доставят („Картър” поне ни допада в известна степен).

Единственото, което на този етап виждаме като евентуален минус, са Джордж Клуни, който е еднакъв почти навсякъде (винаги Клуни, а не истински пълнокръвен герой), и Хю Лори, който има опасност да „преиграе” в ролята на злодея – кратките реплики, които чуваме да изрича, са доказателство именно в тази посока.

Но засега това са излишни спекулации, които споделяме просто за да се намираме на работа. Пак да кажем, нямаме никакви притеснения за филма, дори и участието на Линделоф не ни притеснява, даже напротив.

Последно, при колегите от Collider може да откриете част от въпросите, зададени към Бърд и Линделоф, както и техните отговори, разбира се.

Кейси Нютън (Брит Робъртсън) е момиче от Флорида, което обича да се разхожда сред изоставения Кейп Канаверал и да мечтае за бъдещето. Един ден, след като се забърква в малко неприятности, тя попада на мистериозна значка. Докосвайки я, пред Кейси се разкрива видение за един по-добър и различен свят – Tomorrowland. Значката и видението отвеждат Кейси до Франк Уокър (Джордж Клуни) – отшелник и нереализирал се изобретател, който знае повече неща за Tomorrowland, отколкото има желание да сподели. Нищо обаче не може да спре Кейси и така започва пътешествието ѝ към истинския Tomorrowland.

Режисьор на „Tomorrowland” („Утреландия”) е Брад Бърд, който е и сценарист наравно с Деймън Линделоф и Джеф Йенсен. В ролите са Джордж Клуни, Брит Робъртсън, Хю Лори, Рафи Касиди, Джуди Грийър, Катрин Хан, Кийгън-Майкъл Кий, Тим МакГроу, Пиърс Гордън, Локлин Мънро и други.

Премиерата е 22 май 2015.

Повече за филма може да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Визуално е плюс, но аз още си мечтая да видя Биошок на филм и ревниво следя за заемки. Ама аз и за екранизация по Syberia на Беноа Сокал си фантазирах преди много години… 😀

  2. Винга съм виждал един Гийермо за Сиберия-та.
    На ниво трейлър Клуни – абстрахирайки се от това, че той може да играе само и единствено себе си (а хората хулят Чарли Шийн:) ), – мяза на Соларис персонажа си, а „кучия Хаус“ нагарчя на Олдмън от Петио еуемент. Но пък главната мацка е супер.