Джурасик свят

Клонираните динозаври, населяващи увеселителен парк в отдалечен тропически остров и родени от въображението на писателя Майкъл Крайтън, ще атакуват киносалоните след по-малко от два месеца и половина, а ние – неведнъж сме го признавали – постоянно си търсим повод да драснем някоя новина за екранния звяр „Джурасик свят“. Последният път не бяхме особено съдържателни и сериозни, но сега имаме малко по-смислен материал – поводът е този чисто нов ТВ-спот:

…който почти по никакъв начин не разнообразява вече видяното от първия трейлър или Super Bow рекламата, а просто добавя няколко нови кадъра и гледни точки към досега многократно комуникираните (чрез иначе чудесния маркетинг на продукцията) сцени и сюжетни нишки. И все пак, дори бонус секундите са ни достатъчни, за да изтръпнем отново от нетърпение – не само за самия филм, но и за следващия голям трейлър към него, който сигурно ще се появи съвсем скоро. Междувременно, доста активната фейсбук страница на „Джурасик свят“ разпространи няколко чисто нови снимки:

Крис Прат

Крис Прат

Jurassic World

Премиерата на „Джурасик свят“ е на 12 юни под режисурата на Колин Тревъроу, който е и автор на сценария (заедно с Дерек Конъли), а в ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. много хубавка тази Брайс Далас Хауърд !!
    снимайте го по-често това момиче, бе !!