Нови експлозивни реклами на „Mad Max: Fury Road”

от на 2015-03-31
 

Mad Max

The future belongs to the mad!

След поредица снимкови и плакатни ъпдейти, посветени на „Mad Max: Fury Road” на Джордж Милър, отново е време за видео. Warner Bros. разпространиха няколко кратички, но експлозивни телевизионни реклами, които вдигат адреналина точно толкова, колкото и страхотните пълни трейлъри. Заслужава си да отбележим, че един от спотовете е удължен и предлага доста кадри, които не сме виждали до момента.

Като бонус може да видите и един нов плакат, който беше разпространен на страницата на филма в Twitter заедно със следното съобщение: Keep tweeting, unlock the exclusive new trailer. #MadMax #Madness. Тоест, ослушвайте се за нов трейлър.

плакат

Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си вследствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” (а.к.а. „Лудия Макс 4”) е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте