Нов международен трейлър на „Утреландия” на Брад Бърд

от на 2015-03-13
 

„Tomorrowland” („Утреландия”)

Преди три дни, след години очакване, най-накрая видяхме пълен трейлър на обвития в мистерия и секретност „Tomorrowland” („Утреландия”) на Брад Бърд и Деймън Линделоф. Трейлърът ни даде добра представа какво можем да очакваме от филма, но сега получаваме нова японска реклама, в която (за разлика от международната) има доста нови кадри и разкрива повече подробности от сюжета, благодарение на които става ясно, че филмът ще е далеч по-сложен и многопластов, отколкото може да се стори на човек, който не е запознат с подробностите около генезиса на проекта.

Томоро-ландо! Така трябваше да го кръстят на български, а не „Утреландия”. Но да оставим глупостите настрана. Тук за първи път виждаме (последният постер, в който се вижда атракцията „Space Mountain”, не се брои) по-сериозната връзка с Уолт Дисни, за която се знаеше отдавна. Виждаме, че се намесват и имена като Айнщайн и Едисън, но най-вероятно тяхната роля няма да е толкова голяма, колкото на Дисни. Във всеки случай, тези късчета нова информация, както и появата на героите, за които знаехме, но не бяхме виждали до момента, ни правят дори още по-въодушевени и очакваме филмът с огромен интерес.

Кейси Нютън (Брит Робъртсън) е момиче от Флорида, което обича да се разхожда сред изоставения Кейп Канаверал и да мечтае за бъдещето. Един ден, след като се забърква в малко неприятности, тя попада на мистериозна значка. Докосвайки я, пред Кейси се разкрива видение за един по-добър и различен свят – Tomorrowland. Значката и видението отвеждат Кейси до Франк Уокър (Джордж Клуни) – отшелник и нереализирал се изобретател, който знае повече неща за Tomorrowland, отколкото има желание да сподели. Нищо обаче не може да спре Кейси и така започва пътешествието ѝ към истинския Tomorrowland.

Режисьор на „Tomorrowland” („Утреландия”) е Брад Бърд, който е и сценарист наравно с Деймън Линделоф и Джеф Йенсен. В ролите са Джордж Клуни, Брит Робъртсън, Хю Лори, Рафи Касиди, Джуди Грийър, Катрин Хан, Кийгън-Майкъл Кий, Тим МакГроу, Пиърс Гордън, Локлин Мънро и други.

Премиерата е 22 май 2015.

Повече за филма може да научите от новините ни до момента.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте