Крис Лемки в кадър от филма „Alter Egos“

Миналия месец ви запознахме по-подробно с бъдещия проект за възкресяване на ТВ-класиката от 80-те години на миналия век „Tales From Тhe Darkside“, с която в момента са се заели Алекс Курцман, Роберто Орси и Джо Хил, последният от които ще е сценарист на пилотния епизод. Понеже концепцията за въпросното нещо ни звучи наистина апетитна, бързаме да ви информираме какво се случва с проекта.

Оказва се, че антологичният „Tales From Тhe Darkside“ ще включва постоянен персонаж – Нюман, който не само е фрустриран тип, криещ редица тайни, но е и своего рода гид на шоуто, напълно наясно с нечистите сили, които вилнеят, макар и далеч от идеята как би могъл да ги озапти. За ролята е избран канадецът Кристофър „Крис“ Лемки, когото знаем бегло, защото при все че сме го гледали в редица заглавия, почти не ни е оставил трайни впечатления. Едни от най-ранните му изяви са в телевизионните детски хоръри „Goosebumps“ и „Eerie, Indiana“, но лицето му се е мяркало и на голям екран, примерно в „eXistenZ“, „In Time“, „Ginger Snaps“, „My Little Eye“ и „Final Destination 3“. Досега предимно е бил повече пълнеж и не му се е налагало да изнася с роля или присъствие цял филм, затова не бързаме да се ентусиазираме. При всички случаи обаче не сме и разочаровани –Лемки ни се струва минимум адекватен, ако не друго.

Има шанс новото издание на „Tales From Тhe Darkside“ да се появи скоро, но колко скоро е още загадка. Междувременно ще ви оставим в ръцете на една мацка:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *