Трон 3

Ето една изненадваща (и доста приятна) новина. След като повече от две години не бяхме чували нищо съществено за продължението на „TRON: Заветът” (и съответно на 80-тарската класика „Трон”), вчера VanCity Buzz и Badass Digest съобщиха, че Disney, без да вдигат много шум, тайничко са работили по проекта и „Трон 3” най-накрая ще види бял свят.

Снимките на филма би трябвало да започнат на 5 октомври тази година, като на режисьорския стол отново ще седне Джоузеф Козински, а Гарет Хедлънд ще се завърне в главната роля. Тази информация все още не потвърдена от Disney, но в случая смятаме, че не става въпрос за поредната „партенка” и съвсем скоро ще чуем официално изявление по темата от страна на студиото.

Неведнъж сме споменавали, че сме почитатели на „TRON: Заветът”, който имаше кусури, но убийствената аудио-визуална презентация и няколкото любопитни идеи, които се прокрадваха в сюжета, напълно компенсираха (поне в нашите очи). С удоволствие ще се завърнем в света на Мрежата, който обожаваме още от малки, когато оригиналният филм на Стивън Лисбъргър плени въображението ни. Затова се надяваме нещата да се получат.

Ще чакаме потвърждение на горната информация и ще следим за по-нататъшното развитие – ще видим ли отново Джеф Бриджис, Брус Бокслейтнър и Оливия Уайлд или ще станем свидетели на съвсем нова история с нови герои, и ще се завърнат ли Daft Punk, които сътвориха един от най-емблематичните саундтраци през последните няколко години.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Супер новина ! „TRON: Заветът” беше тотално аудио-визуално пиршество, а дори и с „Oblivion“, Джоузеф Козински доказа, че има потенциал 🙂

  2. Има, само и по-добри сценарии да си намира, цена няма да има. 🙂