„Tomorrowland” („Утреландия”)

Последната реклама, която видяхме от обвития в секретност „Tomorrowland” на Брад Бърд, беше Super Bowl спотът му от началото на февруари и вече сме зажаднели за нов трейлър, който, надяваме се, най-накрая ще ни разкрие малко повече неща от сюжета. Но дори и отново да е тийзърски, пак няма да се разсърдим.

Е, няма да ни се наложи да чакаме още много дълго, защото Disney обявиха, че новият кино-трейлър на филма ще дебютира в Щатите този понеделник, последван от Q&A на живо с режисьора Брад Бърд и съсценариста Деймън Линделоф. Като подгрявка студиото представя и един нов плакат, който е в стила на досегашните реклами и според нас изглежда доста приятно. Вижте го, а в понеделник (или вторник рано сутринта) се ослушвайте за коментара ни за трейлъра.

„Tomorrowland” („Утреландия”)

Кейси Нютън (Брит Робъртсън) е момиче от Флорида, което обича да се разхожда сред изоставения Кейп Канаверал и да мечтае за бъдещето. Един ден, след като се забърква в малко неприятности, тя попада на мистериозна значка. Докосвайки я, пред Кейси се разкрива видение за един по-добър и различен свят – Tomorrowland. Значката и видението отвеждат Кейси до Франк Уокър (Джордж Клуни) – отшелник и нереализирал се изобретател, който знае повече неща за Tomorrowland, отколкото има желание да сподели. Нищо обаче не може да спре Кейси и така започва пътешествието ѝ към истинския Tomorrowland.

Режисьор на „Tomorrowland” („Утреландия”) е Брад Бърд, който е и сценарист наравно с Деймън Линделоф и Джеф Йенсен. В ролите са Джордж Клуни, Брит Робъртсън, Хю Лори, Рафи Касиди, Джуди Грийър, Катрин Хан, Кийгън-Майкъл Кий, Тим МакГроу, Пиърс Гордън, Локлин Мънро и други.

Премиерата е 22 май 2015.

Повече за филма може да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments