Тейрън Еджертън

Пазим се от абсолютно всякаква допълнителна информация (била тя официална или не) за „Star Wars: The Force Awakens”, но за сметка на това се интересуваме от новините, слуховете и спекулациите около творческите екипи на предстоящите „spin-off” филми на Гарет Едуардс и Джош Транк.

Наскоро научихме, че филмът на Едуардс се е сдобил с нов сценарист в лицето на Крис Уейц, а Фелисити Джоунс ще изпълни главната роля, а сега е време да научим малко подробности и за проекта на Джош Транк. Между другото, говори се, че Транк в крайна сметка може и да не режисира филма, но това е тема за друг път. Сега друго е на дневен ред.

Първо The Sun, а после и Daily Mail разпространиха слуха, че вторият самостоятелен филм от „Star Wars” вселената ще ни запознае с приключенията на младия Хан Соло – как се сдобива с Хилядолетния сокол и как започва да работи за Джаба – и за ролята се спряга звездата от „KingsmanТейрън Еджертън. Марк Милър също се изказа по темата с „туита” си „Taron shot first. #justsayin”, но може той просто да коментира новината, а не да я потвърждава.

Идеята за млад Хан Соло изглежда светотатствена, но така беше и с нов Индиана Джоунс, а когато се появи подходящ избор за ролята, настроенията бързо се промениха. Не сме запознати в подробности с кариерата на Еджертън и нямаме някакво изградено мнение за него, но в „Kingsman” беше симпатичен (или нека да кажем, не толкова дразнещ, колкото може да си помисли човек), така че сме склонни да му дадем „the benefit of the doubt” . Също така, изборът му ни допада повече от този на Арън Пол, за който се говореше преди време и когото иначе харесваме доста повече.

Дали участието на Тейрън Еджертън ще се окаже истина или ще потъне като един от многото слухове, времето ще покаже, но не би трябвало да чакаме дълго, тъй като сериозната подготовка за предвидения за 2017 г. филм трябва да започне съвсем скоро.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Абе направо да вземат Стар лорда и готово! Какво се чудят! 😉 😉 😉

  2. за малко бяха пуснали и слуха за Брадли Купър в ролята на Инди, аз и него бих приел, ама младия Хан/Инди чак толкова млад, като пубер…… не мисля че е добра идея