„Полтъргайст”

Сутринта видяхме първите снимки от подготвяния от режисьора Гил Кенън и Сам Рейми (който е в ролята на продуцент) предстоящ римейк на хорър-класиката на Тоби Хупър и Стивън Спилбърг „Полтъргайст”, а ето, че само няколко часа по-късно (точно както беше обещано) дебютира и първият трейлър. Всъщност първите два трейлъра, защото Fox разпространиха и един международен, който за разлика от обикновено, не е почти пълно копие на щатския, с една-две козметични разлики тук-там, а има различна структура и предлага доста нови кадри.

http://www.youtube.com/watch?v=YCmAaNk_iIQ

Честно казано, трейлърите ни се струват ефектни и като цяло сме доволни от видяното – има доста хорър клишенца, но те са част от оригиналния филм. Смятаме, че филмът има потенциал и вече можем да приемам малко по-сериозно думите на Гил Кенън, че са се постарали да направят филм, който да е достоен за наследството на оригинала.

Притеснява ни единствено, че рекламите, общо взето, разкриват почти всичко, което знаем от филма на Хупър – единственото, което липсва, е сцената с изплуващите от калната земя ковчези, за която споменахме в предишната новина. Надяваме се все пак да има някакви изненади .

Вижте и първия постер.

„Полтъргайст”

Режисьор на „Полтъргайст” е Гил Кенън („Monster House”), по сценарий на Дейвид Линдзи-Абеър („Заешка дупка”, „Оз: Великият и могъщият”). В ролите са Розмари Деуит, Сам Рокуел, Кенеди Клементс, Джаред Харис, Никълъс Браун, Джейн Адамс, Саксън Шабило и Кайл Катлет.

Премиерата е 24 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *