Бързи и яростни 7

Super Bowl рекламата на „Бързи и яростни 7” издигна preposterous екшъна на поредицата до нови, нелепи и граничещи с фантастиката висини. Вярно е, че този елемент винаги е бил една от запазените марки на франчайза (другата е болезнено елементарното бръщолевене на тема „семейство”, което също присъства сериозно в рекламите) и е нормално с всеки нов епизод да виждаме все по-големи и все по впечатляващи каскади, които да задоволяват желанията на разглезената публика, но нищо не пречи (поне от време на време) да се спазват някакви физични закони… примерно гравитацията – и смятаме, че не искаме много, при положение, че говорим за коли, не за самолети.

Както и да е. Само няколко дни след Super Bowl рекламата Universal представиха нов пълен трейлър на филма, който предлага малко по-подробен поглед към историята и дава заявка, че „неприличният” екшън и нелепиците няма да са спорадични или само в една-две ключови сцени, а ще са… „по целото тело”. Вижте:

Гледаме трейлъра и си мислим, че въобще няма да се учудим, ако „Бързи и яростни 8” се окаже някакъв „кросоувър” с „The Expendables” (който там номер е наред). Лий Крисмас  (Стейтъм от „The Expendables”) може да бъде третия брат Шоу, който си е сменил името и е станал добър и сега е единственият, който може да се справи с брат си. Може да имаме бой Стейтъм срещу Стейтъм – няма ли да е „прекрасно”?

Режисьор на „Бързи и яростни 7” („Furious 7”) е Джеймс Уан („Убийствен пъзел”, „Insidous”, „Заклинанието”), а в ролите са Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Дуейн „Скалата” Джонсън, Джейсън Стейтъм, Кърт Ръсел, Тайрийз Гибсън, Джимон Хонсу, Лукас Блек, Джон Бродертън, Крис „Ludacris” Бриджес, Елза Патаки, Натали Еманюел, Тони Джа и др.

Премиерата е на 10 април 2015 г.

Бързи и яростни 7

Бързи и яростни 7

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Тия просто ме карат да мразя както филма така и цялата поредица…
    Не че някога съм я обичал тая поредица винаги ми е била безразлична…

    Обаче виждам, че сте прихванали от „духовитостта“ от коментара ми в предната новина на супер боул тийзъра…
    Но поне ме спукахте от смях с първия абзац..

    които да задоволяват желанията на разглезената публика, но нищо не пречи (поне от време на време) да се спазват някакви физични закони… примерно гравитацията – и смятаме, че не искаме много, при положение, че говорим за коли, не за самолети.

    Хахахаха.. няма такъв смях..
    Пък и надолу също…

    Продължавайте все така. Обичам, когато чета забавни и духовити коментари…
    Някакси кара филмите да изглеждат точно такива каквито са….. нелепи! 😉

  2. На мен пък ми харесва. От този франчайз очаквам точно това и пак ще му се изкефя много!

  3. @Кристиян
    Това “One last ride!” го слушам от четвъртия филм насам 🙂

  4. One last ride….For another time… But now it’s final…Not like before… This time it is the end… Unless Vin Diesel dies….Та та та там.