Кристина Хендрикс

Първите реклами на режисьорския дебют на Райън ГослингLost River” потвърдиха предимно критичните фестивални отзиви, като най-често цитираните недостатъци бяха, че филмът е претенциозен и Гослинг е взел една съвсем обикновена история и просто я е наблъскал със странни и сюрреалистични кадри, без някакъв конкретен смисъл.

Въпреки това, ние останахме позитивно настроени към филма, продължаваме да следим рекламните му ъпдейти и в крайна сметка ще му даден шанс, особено ако имаме възможност да го видим на голям екран.

В тази връзка, предлагаме ви да видите най-новия международен трейлър на филма и няколко клипа (за съжаление, те бяха изтрити по желание нa Fox), както и да чуете няколко от музикалните композиции от саундтрака, дело на Джони Джуъл.

Трейлър

Саундтрак

Lost River - саундтрак

Lost River - саундтрак

Били (Кристина Хендрикс) е самотна майка, която заедно с двете си деца е погълната от един мрачен, фантастичен свят, когато по-големият ѝ син открива таен път към подводен град. За да оцелее семейството, майка и син трябва да се гмурнат надълбоко в тайнствената реалност и да разкрият мистерията…

Режисьор на „Lost River” е Райън Гослинг, а в ролите са Кристина Хендрикс, Иън де Кастекър, Сърша Ронан, Мат Смит, Бен Мендълсън, Барбара Стийли, Ева Мендес и други.

Премиерата е 10 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments