Първите два трейлъра от романтичния „caper” „Focus” с Уил Смит и Марго Роби не ни вдъхновиха особено, но продължаваме да следим проекта и в крайна сметка ще му хвърлим едно око, ако (или когато) дойде на кино, най-вече заради на режисьорите Глен Фикара и Джон Рикуа, чиито „Обичам те, Филип Морис” и „Оглупели от любов” много харесваме, както и заради Марго Роби, която след „Вълкът от Уолстрийт” ни е голяма любимка.

Сега ви предлагаме да видите най-новия международен трейлър на филма, който – освен че предлага доста нови кадри – е монтиран в доста по-различен стил от предишните и създава съвсем друго усещане.

Като допълнение (чрез Collider) ви предлагаме да видите и 8 клипа от филма, както и един 12-минутен (B-roll) поглед зад кулисите.

Последно, ето и няколко снимки от филма, в чиито фокус (geddit? geddit?) e Марго Роби. Едва ли ще има недоволни, че подбрахме само такива.

Марго Роби

Марго Роби

Марго Роби

Марго Роби

Марго Роби и Родриго Санторо

Focus” разказва за ветерана в изкуството на измамите Ник (Смит), който започва любовна връзка с Джес (Роби), която е зелена в занаята. Докато я обучава, Джес се привързва към Ник повече, отколкото е „здравословно”, и той прекратява връзката. Три години по-късно Джес, която вече не е новак, а завършена „фатална жена”, се появява в Буенос Айрес в центъра на игрите с висок залог, насред последната доста опасна схема на Ник…

Режисьори на „Focus” са Глен Фикара и Джон Рикуа, а в ролите ще видим Уил Смит, Марго Роби, Родриго Санторо, Б. Д. Уонг, Джералд МакРейни, Робърт Тейлър и други.

Премиерата е 27 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *