Кевин Спейси

Кажем ли Бари Зоненфелд, асоциацията разбираемо е „Семейство Адамс” и „Мъже в черно” (както и работата му като оператор при братя Коен, разбира се). Не че човекът няма и други филми от 1991 насам – „Get Shorty” е доста симпатичен, но това са произведенията му, които се открояват. Надяваме се обаче, за в бъдеще, той да не си остане само с тях, а да успее да ни предложи още нещо, което да си заслужава да отличим.

Евентуално такъв проект би могъл да бъде концептуална комедия „Nine Lives”, която ще бъде продуцирана от EuropaCorp, а историята ще бъде за един мъж, който се озовава в тяло на котарак. И сега, внимание – TheWrap съобщават, че тази роля е поверена на Кевин Спейси! Куражлии са и двамата, няма спор.

Според думите на Зоненфелд „забавната, емоционална и комерсиална комедия” (а каква би била една комедия, ако не забавна?!) ще бъде написана от Даниел Антониаци и Бен Шифрин, а мистър Спейси ще бъде бизнесмен-работохолик, който след ужасен инцидент се оказва „в плен” на тялото на семейната котка.

Знаем, че въпреки Оскарите, Кевин Спейси се появява във всякакви филми – като например втора част на недоразумението„Шефове-гадняри”. Но независимо от странните кастинг-решения, които взима понякога, по наше скромно мнение той е един от най-най-добрите актьори на нашето съвремие. И разбира се, с огромно нетърпение очакваме следващите епизоди на „House of Cards”, както и ще ни бъде любопитно да го видим в ролята на американския президент в „Elvis & Nixon”.

Междувременно няма да е лошо да си припомним (подсещането е на колегите от slashfilm.com) колко шантаво изглеждат всички „носители на Оскари” в един „високобюджетен” бъзик от миналата година – „Ameowadeus” в шоуто на Джими Кимъл. Enjoy!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *