Тереза Палмър

Аха-аха и да го пропуснем този трейлър (а и целия филм), тъй като в главната роля е Лиъм Хемсуърт, а той  не е сред любимците ни – добре, че редом до него беше сложено името на Тереза Палмър и заради нея решихме да видим за какво става въпрос.

Изненадахме се приятно, че в „Cut Bank” участват и величия като Джон Малкович, Били Боб Торнтън, Брус Дърн, Оливър Плат и Майкъл Стълбарг. Сещате се, че при такъв актьорски състав няма как да не дадем шанс на филма.

Допълнителен плюс за проекта се оказа и фактът, че в основата му е сценарий на Роберто Патино, който е част от Черния списък с най-добрите непродуцирани истории за 2009, както и това, че режисьор е познатият ни от „Хаус”, „Фарго” и „It’s Always Sunny in Philadelphia Мат Шакман, който прави пълнометражния си дебют.

Не е нещо велико, но ние обичаме подобни кримчици с дъх на „План без грешка” и братя Коен. С удоволствие ще хвърлим едно око на филма в момента, в който ни попадне. Жалко само, че не беше някой друг актьор в главната роля, ами Лиъм Хемсуърт…

Лиъм Хемсуърт

Джон Малкович

Режисьор на „Cut Bank” е Мат Шакман, а в ролите са Лиъм Хемсуърт, Тереза Палмър, Джон Малкович, Били Боб Торнтън, Брус Дърн, Оливър Плат и Майкъл Стълбарг.

Филмът ще бъде достъпен от 26 февруари чрез DirectTV, а по кината ще може да бъде видян от 3 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *