Джоел Кинеман

Отговорът, който DC гласят на Marvel, има потенциала да се превърне в не по-малко ефектен и касов франчайз. Един от проектите, който е на предни продуцентски позиции, се зове „Suicide Squad“, снимките му започват през април и кастингът наскоро приключи. Или почти.

Оказва се, че Том Харди няма да е част от екипа. Официалната версия е, че графикът му е натоварен и затова ще бъде възпрепятстван (неофициалната е, че не е харесал сценария, в който героят му нямал достатъчно екранно присъствие). След като мястото му се оваканти, името, с което най-често се спекулираше за ролята на антигероя Рик Флаг, беше Джейк Джиленхал. Не мина много време обаче и той също вече не се свързваше с бъдещия блокбастър на Дейвид Ейър. От няколко дни пък се споменава упорито шведският актьор Джоел Кинеман, когото не харесахме достатъчно в „Робокоп“, но който все пак смятаме, че тепърва ще се развива и ще има шансове да се доказва.

Suicide Squad“ е точно типът проект, в който не само талантът му на хубавец може да се прояви, но и да се покаже една по-мрачна, харизматична, дори застрашителна страна от образа и качествата му, така че стискаме палци на Кинеман и чакаме лятото на следващата година, когато ще видим стискането имало ли е смисъл.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Джоел Кинаман е много добър актьор. В „Робокоп“ наистина не е в най-добрата си форма, но ако не сте, го гледайте в сериала „The Killing“ какво прави.

  2. Не съм гледал „The Killing“, но пичът е симпатяга и според мен има потенциал.