Първи обещаващ трейлър на „The Voices” с Райън Рейнолдс

от на 2015-01-09
 

Райън Рейнолдс и Джема Артертън

Година след премиерата си на Сънданс, където бе посрещнат доста радушно, „The Voices” на Маржан Сатрапи („Персеполис”) най-накрая се сдоби с премиерна дата и по случая получаваме и дългоочаквания първи трейлър, който потвърждава впечатлението, което оставиха у нас описанието на сюжета и официалните снимките, които видяхме през април – впечатление за доста смахната криминална комедия с бая черен оттенък.

The Voices” разказва историята на Джери Хигфанг – симпатичен, но емоционално неуравновесен работник във фабрика, който копнее за вниманието на жена от счетоводството. Когато техните взаимоотношения придобиват внезапен убийствен обрат, злата говореща котка и добронамереното говорещо куче на Джери го повеждат надолу по един фантастичен път, в края на който се крие неговото спасение.

Този филм е от нашите, ама отвсякъде. Допада ни начинът, по който са съчетани в едно абсурдна комедия и бая мрачни и сериозни теми. И на Рейнолдс доста му отива да играе убиец-шизофреник. Може би това ще е едно от все по-редките му напоследък, добри изпълнения. Жалко само, че едва ли ще видим филма на голям екран.

Като допълнение, вижте едно интервю с режисьорката Маржан Сатрапи и две нови снимки.

Райън Рейнолдс, Джема Артертън

Райън Рейнолдс и Ана Кендрик

Режисьор на „The Voices” е Маржан Сатрапи, а в ролите са Райън Рейнолдс, Джема Артертън, Ана Кендрик, Джаки Уивър, Гъливер МакГрат, Стефани Воут и други.

Премиерата е 6 февруари.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Мартин Касабов
  2015-01-09 at 14:00

  Жестоко! хахах

  Отговор

 • MadMax
  2015-01-09 at 16:05

  Ебаси тъпотията :/

  Отговор

 • Дринов
  2015-01-09 at 16:38

  Чуден е! :)

  Отговор

 • riddick
  2015-01-09 at 17:22

  хахаххахха, изглежда фън

  Пича е много добър актьор, ама явно досегашния му подбор на роли е …..спорен

  Отговор

 • Gogoto
  2015-01-12 at 00:43

  Разгеле, най-накрая нещо с което Райън да блесне филмаджийски. Пича определено си има чар и харизма, който не може да реализира както си требе в попкорн екшън историите, в които се снимаше досега, но това определено е нещо, в което се е развихрил.

  Отговор

Коментирайте