Трейлър на „She‘s Funny That Way” на Питър Богданович

от на 2015-01-26
 

Споменавали сме, че един от „старите” киномайстори се е заел отново с режисурата. Ала както много искахме да му се получат нещата на Питър Богданович, така честно, с ръка на сърцето трябва да признаем, че нещо в обещанието за комедия „куца”. И да, за съжаление това е видно още от трейлъра…

http://www.youtube.com/watch?v=a5WtPcWlae4

Характерният, вече досаден смотльо, който Оуен Уилсън продължава да играе във всичко, което не е режисирано от Уес Андерсън, присъства и тук; Имоджен Путс в тази отчайваща, гръндж-визия може да бъде приета за всичко друго, но не и момиче на повикване, а останалите актьори си изпълняват задачите по очевидно хореографските предписания на Богданович.

Ала това, което е „работело” за публиката в началото на 70-те, не важи 40 години по-късно – дори в трейлъра успяхме да открием някои моменти, които поразително напомнят „Какво ново, докторе?” (страхотно любимата „чиста” old-fashion комедия), без да носят непресторения ѝ, комедиен заряд.

Та, да си дойдем на думата – след като трейлъра не успя да ни усмихне, не разчитаме филмът да го направи. Което е жалко. Защото във филмографията на Богданович са още и носителят на Оскар „Paper Moon”, както и „The Last Picture Show” – с две номинации за Оскар, за режисура и сценарий и една от любимите ни комедии „Noises Off…”. Но този път явно нещата не са се получили. Ето отново накратко историята:

Действието на „She‘s Funny That Way” се развива в света на театъра. Филмът разказва за женен бродуейски продуцент (Уилсън), който се опитва да убеди една проститутка (Путс), че е необходимо да промени живота си. Това е само една от сюжетните линии в кълбото от съдби и комедийни ситуации, което е оплел Богданович.

Ролите са разпределени между Оуен Уилсън, Имоджен Путс, Рис Ифанс, Катрин Хан, Тейтъм О’Нийл, Уил Фортe, Люси Пънч и Дженифър Анистън. Сценарият е дело на режисьора и Луиз Стратън.

She‘s Funny That Way” се очаква да се появи на екран на 10 а прил 2015.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте