Трейлър и клипове на обещаващия „Turbo Kid”

от на 2015-01-29
 

Турбо Кид

Обичаме Сънданс, защото от там редовно изскача по някое бижу, за което не сме чували нищичко и което моментално пленява въображението ни. Такъв е случаят с „Turbo Kid на Франсоа Симард, Анук Уисел и Йоан-Карл Уисел.

Филмът е изобретателен фантастичен екшън с хорър елементи, чието действие се развива през постапокалиптична версия на 1997 г. и разказва за осиротял младеж на име The Kid, който кръстосва опустошените от ядрена зима земи със своя BMX в търсене на всевъзможни боклуци, които да размени за вода, или стои в бункера си и чете комиксите за Turbo Man. Един ден жизненият му ритъм е нарушен, когато среща странно момиче на име Епъл, с която мигновено си допадат. Епъл обаче е отвлечена от слугите на големия злодей Зевс и The Kid призовава своя комиксов герой за мъничко кураж, с който да въздава турбо-справедливост и да накаже Зевс, слугата му Скелетрон и ужасната им маскирана армия.

Ако историята ви звучи като измислена от 10-годишно дете, отраснало през 80-те, изчакайте да видите трейлъра.

Определено не е за всеки, но на нас ни допадат подобни фантастични бутафории, наподобяващи игрите от нашето собствено детство, и с удоволствие ще му хвърлим едно око. Още повече, че първите отзиви са изключително положителни – акцентите са върху добре организираните, иновативни и доста кървави екшън сцени, от които в трейлъра не виждаме много.

Като допълнение, вижте и няколко клипа.

Режисьори на „Turbo Kid са Франсоа Симард, Анук Уисел и Йоан-Карл Уисел, а в ролите са Мънро Чеймбърс, Лорънс Лебоф, Майкъл Айрънсайд, Едгар Райт, Марчело Безина, Ерън Джефри и други.

Премиерата все още не е известна.

коментари
 
Отговорете »

 
 • MadMax
  2015-01-29 at 12:06

  Ха, големия Майкъл Арънсайд като великия Денис Хопър от Воден Свят … яко 😀

  Отговор

 • Дринов
  2015-01-29 at 13:19

  Айрънсайд е огромен! :
  А това изглежда като забавна простотия, родена от съзнанието на някой фен на „Лудият Макс“. Да познаваш някой такъв? :) :)

  Отговор

 • Гери
  2015-02-09 at 14:25

  Много яко изглежда! :)

  Отговор

Коментирайте