Първи трейлър и плакат на „Fantаstic Four” (Update)

от на 2015-01-27
 

Крайно време беше да видим нещо от дълго подготвяния „рибут” на „Фантастичната четворка” („Fant4stic”), чиято премиера се очаква през август – 15 години след премиерата на разочароващата версия на Тим Стори.

Вчера в интернет се появиха една задкулисна снимка и интервю на режисьора Джош Транк и продуцента и сценарист Саймън Кинбърг и си помислихме, че (въпреки наближаващата премиерна дата) ще ни побаламосват малко със снимки и плакати, преди да ни покажат първия трейлър. Но ето, че Fox са решили да не ни мотаят, а да го играят ударно – директно с него. Вижте!

Update: Вижте трейлъра и с коментара на Джош Транк и Саймън Кинбърг.

По всичко изглежда, че ни очаква поредната мрачна, сериозна и (доколкото е възможно) реалистична комиксова екранизация. Не сме и очаквали друго, след като режисьорът Джош Транк сподели, че е ползвал за вдъхновение филмите на Дейвид Кроненбърг, а те нямат много общи неща с детските цветни феерии на Marvel.

Определено сме доволни от трейлъра, който си е класически тийзър – не разкрива почти нищо от историята, но загатва за мрачната атмосфера и сериозния тон, а показва и главните действащи лица, които са и един от най-големите плюсове на филма.

Ако при обявяването на кастинга имахме някакви съмнения, че Майлс Телър, Кейт Мара, Майкъл Б. Джордан и Джейми Бел са подходящи за ролите, то сега те са почти напълно разсеяни. Нямаме търпение да видим повече от Тоби Кебъл като доктор Дуум, който ни е още по-любим след изпълнението си като Коба в „Зората на планетата на маймуните”.

В допълнение, вижте няколко снимки и първия тийзър постер.

Режисьор на „Фантастичната четворка” („Fant4stic”) е Джош Транк („Хроники”), а в ролите са Майлс Телър, Кейт Мара, Майкъл Б. Джордан, Джейми Бел, Тоби Кебъл, Тим Блейк Нелсън и други.

Премиерата е 7 август 2015

коментари
 
Отговорете »

 
 • Виво
  2015-01-27 at 20:22

  И музика на Филип Глас…

  Отговор

 • Явор Чомонев
  2015-01-27 at 21:54

  Ако всеки филм беше с музика на Глас, пак нямаше да ми стига. Аз обаче все още съм крайно скептичен към каста. Специално Кейт Мара беше такова дърво в House of Cards, че доста повече е нужно, за да ме убеди, че от нея става нещо.

  Отговор

 • SirStevancho
  2015-01-28 at 00:29

  Предишният – колкото и тъп да беше – хващаше духа на комикса много повече, отколкото това нещо. Има една тънка нишка, която подобни филми трябва да гепят скачайки в комерса от лиана на лиана. Тая нишка хвана я последният Спайдърмен и не се съмнявам, че всеки фен на комиксите го оценява – макар аз да съм далеч от такова определение.

  Забравим филм още от трейлъра, дори на фона на мега забравимия предишен филм. Най-силното нещо от трейлъра е Майлс Телър. Е. Това не е ок. Поне за тоя филм… Иначе аз си се кефя на момчето.

  Отговор

 • mADFORESt
  2015-01-28 at 02:18

  Пич, какви са тези заключения след 1-минутен трейлър…?
  Продължавай в същия дух….

  Отговор

 • Hristov
  2015-01-28 at 19:37

  Сириъс шит !

  Отговор

 • Дринов
  2015-01-29 at 13:09

  Да, хубаво е да изчакаме поне един пълен трейлър. Че е ясно, че филмът няма да е нещо специално, ясно е, но се прокрадват една две идеи, които са приятни. Аз ще го гледам най-вече заради Кебъл – много ме радва момчето, но ми е интересно да видя какво ще излезе от Джош Транк. :)

  Отговор

 • jorew
  2015-03-14 at 10:59

  Сю има за брат негър? seems legit…

  Отговор

 • Дринов
  2015-03-14 at 14:37

  На теория е възможно на двама бели родители да има се роди чернокожо дете. Ама иди обяснявай на бащата. :)

  Отговор

Коментирайте