Ема Уотсън е красавицата в „Красавицата и звяра” на Бил Кондън

от на 2015-01-27
 

Ема Уотсън

Ако сте си мислили, че след поредицата „Хари ПотърЕма Уотсън едва ли би могла да стане по-популярна сред младежите (а и сред по-възрастните почитатели на красивото), не сте познали, защото вчера стана ясно, че тя ще става Disney принцеса. При това не коя да е принцеса, а една от най-известните и обичаните – Бел от „Красавицата и звяра”.

Това е интересно развитие, тъй като преди време Уотсън трябваше да участва в конкурентната версия на филма, подготвяна от Гийермо дел Торо, която в последствие се разпадна. Явно от Disney са оценили идеята на Дел Торо и сега са решили да му я свият. Ето какво споделя самата Ема Уотсън по въпроса с кастинга ѝ:

„Най-накрая мога да ви кажа… че ще играя Бел в най-новата игрална версия на „Красавицата и звяра” на Disney. Този филм изигра такава голяма роля в съзряването ми, че изглежда почти нереално, че ще танцувам на „Be Our Guest“ и ще пея „Something There“. Шестгодишната част от мен е на върха на щастието – с препускащо сърце. Време е да започна уроци по пеене. Нямам търпение да го видите.” – Ема хх.

Радваме се, че Ема е толкова въодушевена (фалшиво или не), но ние не сме особено доволни. Както неведнъж сме споделяли, според нас тя притежава талант и предпочитаме да го развива във филми като „Colonia” на Флориан Галенбергер, отколкото в роли от подобен тип, които не предлагат абсолютно никакво актьорско усилие.

Снимките на „Красавицата и звяра” се очаква да започнат по-късно тази година под режисурата на Бил Кондън и по сценарий на Стивън Чбоски („Предимствата да бъдеш аутсайдер”) и Евън Спилиотопулос („Херкулес”).

коментари
 
Отговорете »

 
 • mADFORESt
  2015-01-27 at 15:37

  Еее…. до кога едни и същи неща? Д.О.К.О.Г.А ???

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-11-06 at 18:19

  3apaди Бил Кондън бих гледал филмa – ужасно е талантлив, но е наистина жалко, че понякога се захваща със страшно тъпи проекти.

  Отговор

Коментирайте