Разходка във времето е един от най-любимите ни жанрове. Дали ще е в бъдещето, което вещае пълна власт на технологиите, или ще е към минали години, в които властват историята и природата – това (май) не е от значение. В случая с „A Little Chaos” предстои да се наслаждаваме на Версай и времето на Луи XIV, като ролята на Краля-слънце е поел самият Алън Рикман, който е и режисьор на филма!

Ние си знаехме, че тази среща предстои, ала не сме и предполагали колко ще ни легне на сърце Матиас Схонартс. За Кейт Уинслет е повече от ясно – тя е една от най-любимите ни дами в киното и уменията й пред камерата отдавна са доказани.

Накратко – Луи XIV има желание да се изгради една от основните градини на Версай и възлага поръчката на… жена със силна воля и талант (Уинслет). С новата си позиция в двора, тя предизвиква ограниченията на пола и класата си и междувременно се оказва, освен професионално, и романтично обвързана с… придворния специалист по градини и екстериор (Схонартс).

Какво се случва после в красивия и определено драматичен филм на Рикман? – това ще стане ясно на 27 март 2015, когато филмът ще излезе на екран. Нашите очаквания са (оправдано) големи!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Очакванията са наистина оправдано големи! Трейлърът ми хареса много, а за Кейт Уинслет нямам думи – божествена е!